Aly and Fila Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ja es "uzvilktu galvā šalli", tad es arī būtu tik pat talantīgs hip hop`ists kā Jupis? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ja es "uzvilktu galvā šalli", tad es arī būtu tik pat talantīgs hip hop`ists kā Jupis? Nē, tu būtu tāds pats auns kāds vienmēr esi bijis. Nekā likšana galvā nepalīdzēs. 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nē, tu būtu tāds pats auns kāds vienmēr esi bijis. Nekā likšana galvā nepalīdzēs. mācos no labākajiem foruma troļļiem! 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 es viņu reālajā dzīvē zinu, un varu daudz ko pastāstīt. Vienīgi pēdējos gados neesmu saticis, tāpēc pēdējos viņa "sasniegumus" nemācēšu komentēt. O! Jā, davai, pastāsti! Mums riktīgi interesē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Labais , tagat uztaisi apmeram sitadu video klipu dziesmai un busi visos topos. Aizmirsi vēl piebilst, ka jāpaliek pa melno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Tieši tā sucks! tieši tā! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 (edited) Aizmirsi vēl piebilst, ka jāpaliek pa melno. Hā šitais labzzs, tieši tā vai ir jāpiedzimst āfrikā Un ja Latvijā ir RAP tad es esmu govs Edited October 12, 2011 by AntiDepresants 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Hā šitais labzzs, tieši tā vai ir jāpiedzimst āfrikā Un ja Latvijā ir RAP tad es esmu govs Sveika, govs. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Kas vainas Rāpuļiem Ar Putniem Latvijā? Jupi, go get 'em. haters gonna hate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 kam tev kopiju, ja tev pieder oriģināls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remontieris Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 kam tev kopiju, ja tev pieder oriģināls? Kam tev smadzenes, ja tāpat stulbs esi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now