GooD`MeN Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Sveiki Virsraxtaa jau viss ir raxtiits neesmu kaadus 5cus gadus maskjereejis Tiko sarunaju ar pazistamo lai pa 5Ls no cilveka ielaizh savaa privatajaa diikjii,kuraa ir lidikas,karpas,karusas,liinji nu viss iespejamais Okej lidakas ir jasna uz shpineri maskjeree,bet dodiet padomus kaa taas parejaas zivis araa dabuut? Minos ka agrak vareja gan uz mushkapuriem, kukuruzu un grubaam makskjereet...Aaaa vel tak uz manna vareeja makskjereet karpas Padalaties pieredzee un dodiet padomus 6no riita nebraukshu es guleeshu saaksim 11:00 makskjeret Laiva arii ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 tārpu uz "āsma" un aidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Nevarēji jau prosta pateikt, ka gribi pārmaiņas un dažādības pēc vienkārši pabuhāt laivā. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Nevarēji jau prosta pateikt, ka gribi pārmaiņas un dažādības pēc vienkārši pabuhāt laivā. Nu izdzirdot ka tur ir laiva, istenibaa shitaa doma man ienaca pirmaa prataa,ka super vareshu pashpinereet un papixaat laivaa...Uhhh skudrinjas pilnigi skrien Murrrrrrr.......Bez pixashanas nekas nenotiksies tapat Bet nopietni moshk man savariit mannaa un grubas un sabarot un uz to pashu makskjereet? Uz ko Liinji un Karusas labaak njem? Karpas zinu ka uz manna vai kukuruzu A taas 1maas divas zivis? Lidaku jau uz kukuruuzu vai garneli nenokjersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Uz mazajām zivtiņām - mailītēm ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 (edited) Elektrība? un vispār lētāk nebūtu piedzerties mājās un pēc tam iet "makšķerēt", nekā makšķerēt un piedzerites Edited October 1, 2011 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Elektrība? un vispār lētāk nebūtu piedzerties mājās un pēc tam iet "makšķerēt", nekā makšķerēt un piedzerites Laikam Liepājā zivis svaigā veidā nevar iegādāties, tobiš, ko dāmai atrādīt, ka ir bijis uz copi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Baljuks atkriiit :( 2vas no 4traam nāriņām ir saslimushas :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Baljuks atkriiit :( 2vas no 4traam nāriņām ir saslimushas :( Vai cik žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Dzerstiņš paliek mājās... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 (edited) Iesaku izlasīt Hemingveja "Sirmgalvis un jūra" vai "Salas straumē" Tur ir dzeršana un makšķerēšana un vēlreiz dzeršana. Nu tur maksķerēja ar automātu, šaujot pa haizivi. Edited October 1, 2011 by Radiators 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Goodmens wnk nesagaidija copi un piepixājas jau mājas = cope atlikta Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Iesaku izlasīt Hemingveja "Sirmgalvis un jūra" vai "Salas straumē" Tur ir dzeršana un makšķerēšana un vēlreiz dzeršana. Nu tur maksķerēja ar automātu, šaujot pa haizivi. Esmu izlasījis sirmgalvi, bet neko par buhāšanu laivā gan neatceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Viņš tikai pazīmējās, ka ir lasījis kaut ko no Hemingveja Sakars ar tēmu = 0 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Leave radiotors alone. VIņam tak galvā ir šalle. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 oi butu atrak izlasijis butu varejis tev dot tonnu padomus makskeresana mana miljakaa lieta, patik kert lidakas un zandartus bet parejas ari nav ne vaina:D vnk uz pludinjmakskeri ->tas ir tas pats kas sedet un dzert, nekadas nodarbes ,patik labak spiningot nakamreiz kad vajag pasaki un es tev izstaastisu visu kaa un kad kjert jo liinjisen par veelu, tagad saaakas lidaku zandartu laiks atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 3, 2011 Author Report Share Posted October 3, 2011 UZraxti te,visus savus ieteikumus Jo iespejams ka 6dien braukshu Nu plostot es toch 6dien braukshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) spoilers Edited October 3, 2011 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now