Jump to content
GIGN Forum

Iphone Vs Htc


ep1dem1c
 Share

Recommended Posts

Neesi pimpausis , es pat kā persona , kurš strādā "Samsung" tev ieteiktu ņemt Iphone , protams vari lietot Bada OS , ko developo samsung R&D departments. Bet nav applikāciju tirgus attīstīts. Ja gribi smartphone , kuram ir liels applikāciju piedāvājums un labs OS pats izdevelopots , tad noteikti Iphone. Dzelži jau visiem citiem ražotājiem pat ir labāki , bet viss kas nosaka produkta kvalitāte klientam ir OS un kā redz Android ir sucky solution

Link to comment
Share on other sites

Pats izmantoju Ace, un pilnībā apmierina. Protams tā bikīt pa retam iebremzē, un angry birds - rio bik lago,bet patīkams.

Liels mīnuss ir baterija. Ātri mirst nost.

Neņem uz mazcenu,bet gan i-net veikalā pa 150ls. :)

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Esmu pārsteigts, cik te Android hateru un iPhone fanboju ir. Pats lietoju jau salīdzinoši novecojušo Android teļuponu HTC Desire un nevienu sliktu vārdu nevaru teikt (ja neskaita volume pogas, kuras man nešķiet īpaši kvalitatīvas).

Nesaprotu, kur jūs raujat tās muļķības par slikto bateriju laiku. Man 100% laika vienmēr ir ieslēgts wi-fi, skatos lekcijās video un sērfoju netā, spēlēju spēles un tekstoju, bet kaut kā vienalga tas teļš man stabili turas 1,5-2dienas bez uzlādes. Biju pat pārgājienā paņēmis, novilku vienu no n-tajām baterijas resursu taupošajām programmām un noturēja 4dienas par spīti tam, ka radi pa 5 reizēm dienā zvanījās.

Ir kursabiedrenei iPhone 4, kuru esmu ar saviem speķainajiem pirksteļiem paspaidījis. Nu ziniet Desire >> iPhone 4. Manai acij tīkamāks ir Desire AMOLED ekrāns, kaut kā pofig man par to, ka redz iPhonam vairāk pikseļu. Arī izvēlnes Desire ir 10kārt jēdzīgākas par tām, kas iPhonā. Jā, ir man pāris reizes nogļukojis tas telefons, bet nu grūti bija gaidīt kaut ko citu, kad fonā skan media player, lasu apjomīgu pdf lekciju un notiek programmu lejupielāde un instalēšana.

Es neesmu nekāds speciālists, bet nu kaut kā grūti noticēt, ka pusotra gada laikā Android ir palicis tikai sliktāks.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8Ls = varbut ari 10Ls, dizas skirbas nav + kautkas normāls ir tas ko nosaucu, cita nekā vienkārša, saprotoša un normāla no tiem mazcenas telefoniem nav kuri domāti līdz 10Ls

vairak jauniem cilvēkiem

android -> iphone -> symbian

nedaudz nopietnākiem,vienkāršākiem cilvēkiem

iphone -> symbian -> android

Link to comment
Share on other sites

Esmu pārsteigts, cik te Android hateru un iPhone fanboju ir.

Tu vienkārši dusmīgs, ka spečuki atzīst, ka tavs mīļotais Desire nestāv klāt Apple brīnumam.

Man draudzenei ir HTC Desire. Fruit Ninja lago, Angry Birds lago, internetu browsējot (lapās kurās daudz content) lago.

p.s. - ar lagiem domāju zemu fps daudzumu.

Link to comment
Share on other sites

Heh, angry birds pavisam noteikti nekad nav lagojis. Esmu spēlējis arī NOVA un arī tas ir gājis ar ļoti minimāliem fps dropiem. Neko jaudīgāku gan no tā telefona neizspiedīsi, bet te jau škiet, ka tiek diskutēts par jaunākiem telefoniem, nevis par opīšiem.

Ok, kur nu man, parastam jūzerim, līdz kRi ar saviem over9000 telefoniem dienā. Es klanos spečuku priekšā un atzīstu, ka mans Desire ir nelietojams un līdz ar to arī viss Android kā suga.

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

es negribēju aifonu tikai tāpēc, ka man in stipras antipātijas pret applu kā tādu. telefons jau labs noteikti. un tas, ka baterija tur ilgāk ir super. nezinu gan vai man tas ir aktuāli, laivu braucienā smārtfonu tāpat neņemtu līdzi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...