~ jeyna ~ Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Karsta teeejaa ielej 100gr shnjabi un izdzer...Nakamaa dienaa busi veselaks par veselu...Ja nepalidz ar 1nu kruziiti,iedzer 2vas tad.... Un ja tas nepalīdz tad trīs. Un tad četras. Un vienu pudeli. Un divas. Un... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted September 22, 2011 Author Report Share Posted September 22, 2011 Nebuldurēšu te daudz par sen(un jaun)latviešu metodēm, bet, ja deguns ir pilnīgi dirsā ciet, ka nevari normāli padzīvot, tad šitas brīnums (viens špricējiens katrā nāsī) likvidēs visu lieko no nāsīm 10 minūšu laikā. Tikai nevajag viņu lietot katru vienu stundu. Nav viņš diezko veselīgs lielos apmēros. Da ar tiem pilieniem ari ir diivaini... ir tādi kas tikai atver degunu bet neārstē un ir tādi kas abus kopā. Jo bija gadijums ari ka pilinaju, pilinaju bet ka labak nepalika ta nepalika. Ar antibiotikam tikai tiku uz kajam. k staķi no tiem ķiplokiem man ir dafiga labak Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Un ja tas nepalīdz tad trīs. Un tad četras. Un vienu pudeli. Un divas. Un... Tu man netici vai? To man iemacija ljoti gudra sieviete...Skapiti vnm jabuut shnjabim,kas ir labakaas zales 4 ever... NEvajag jau aizrauties,vajag sapratigaas devaas...Var jau arii siltu shnjabi iedzert,bet labaak ir ar teju vieglaak lejaa dabuut... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Un ja tas nepalīdz tad trīs. Un tad četras. Un vienu pudeli. Un divas. Un... Nē, tu jau te pārspīlē. Mirstīgajiem tiešām vairāk par 2 tādām tējām nevajadzētu dzert. Gūdijam šis limits ir 2 pudeles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Da ar tiem pilieniem ari ir diivaini... ir tādi kas tikai atver degunu bet neārstē un ir tādi kas abus kopā. Jo bija gadijums ari ka pilinaju, pilinaju bet ka labak nepalika ta nepalika. Ar antibiotikam tikai tiku uz kajam. k staķi no tiem ķiplokiem man ir dafiga labak Kā jau teicu - Allergodil, 3 reizes dienā iepūšu degunā, šodien ir 3 dienas rīts, deguns jūtas +/- labi pēc šīm 2 smagajām dienām! Pēdējā nakts - ideāla, nebija jāceļās naktī, lai hvz cik reižu degunu izpūstu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now