Jump to content
GIGN Forum

Steam


WickedAppServ
 Share

Recommended Posts

Sveiki, kā jau mēs visi zinām, Steam gigants "Lieliski" orientējas valūtu kursos, tādēļ bieži vien sanāk kad Spēle maksā Tik pat Eiro cik Dolāri, un pats par sevi saprotams, kad iegādājoties pa dolāriem tā padarīšana sanāks lētāka, bet tad jātrodas vairāk uz USA pusi. Tādēļ vēlējos jautāt, vai ir kāds veids, teiksim Proxy, vai kāda cita mahinācija, kad iekš Steam var viltot savu atrašanās vietu, un viņš rādīs cenas Dolāros, un varēšu spēles iegādāties dolāros, nevis eiro?

Link to comment
Share on other sites

Neapiesi shadi to vinju sistemu, tik dumji vinji nav. Gan jau katru proxiju ir shitlistojushi.

@jonathan, kas tur sad? tas ka Valve uzliek debilas cenas eiropai ar 1$=1euro? http://steamunpowered.eu/dead-island-four-pack-steam-us-pays-100-euros-steam-eu-pays-150-euros-censoring-by-valve/

Edited by blindmind
Link to comment
Share on other sites

Brīžiem Krievijā sanāk daudz lētāk iehavot spēles, brīžiem - Amerikā. Un jā, kāds labi pazīstams cilvēks, vai vēl labāk - kāds radu gabals, kas dzīvo tajā reģionā, varētu spēles cenu mazliet samazināt ( mazliet, jo arī komisijas par naudas pārsūtīšanu nav jāaizmirst ).

Un ar proxijiem neieteiktu pīties, viņi samērā labi nodrošinājušies pret to, lai kāds euro-fags nelīstu amerikas steam serveros.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Ta ka es ar stima atslegam nodarbojos diezgan ilgi, varu pateikt, ka neiesaku pirkt kur pagadas, tas ir viens, otrs, neiesaku lietot vidadus proxyjus utt. Iespejams viss bus ok, bet pastav liela iespeja ka jusu spele nevares aktiveties jusu regionaa. Ta ka ar to stiimu ir kaa ir. Labak pirkt pa taisno no stiima. Vai to ko pardodu es, jo man viss ir parbaudits un ejoshs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...