Mo4itajs Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) Labs vakars Jūsmājās. Mans vārds ir Kristaps, un Spēlēju Gign pubā, cik ilgi...? Savi gadi jau nu būs. Kādreiz spēlēju zem segvārdiem /Mo4itajs / /Adelina/. Tagad esmu pārgājis, uz tādu, nu teikt atklāti nekādu niku, vienkārši - I LOVE TWINKIES. Tātad, biju nācis šeit ar sekojošu lūgumu, pēc PUB acc, ar vēlams sekojošām Administrēšanas komandām, xban, xkick. Jā vairāk man arī neko nevajag. Ja taujāsiet kāpēc? Atbilde ir vienkārša, lai likvidētu pēc iespējas vairāk Palīgprogrammu lietotājus (čīterus), man vakaros ceļā - tādu ir daudz. Necentīšos vairs gari /gudri runāt, tālāk jādod vārds ir Jums. No negatīvisma necentīšos bēgt, droši sakiet kas uz sirds! Priekā, un līdz vēlākam. Kristaps. Edited August 29, 2011 by Mo4itajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Rekomendētājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 pirms statu reseta daudz nespēlēji, tagad Tev ir 50h. Es ļoti reti ieeju serverī, bet man tāpat ir vairāk stundas nekā Tev. anti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Man shkiet ka adminu ir pietiekami daudz! Tiesham nospele bishku vairak tas stundas jo @ PUB tas ir parak maz! un puba esmu tevi manijis kadas 2-3reiz, neko nevaru pagaidam par tevi spriest kads tu esi! un nav rekomendetaji!varbut japiekapj bishku velak! pagaidam anti! GL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Sarunāts, nu kko taisam ciet. Vārbūt, kādreiz. Priekā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts