Traffic Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Varbūt kāds zin, kā sauc tādu mūzikas instrumentu, kurš skaņu radīja tam kustinot ap tādu kā antenu rokas (nepieskaroties) ? Pēc skata vienkārši kastīte ar antenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 http://www.acesandeighths.com/10_instr.html 2 no apakšas. THEREMIN, nezinu kā latviski iztulkot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 Thanks! Dzirdēju, ka no parasta rādžiņa varot kaut ko līdzīgu šitam uzmuķīt, būs laiks pagooglēšu Un tajā lapā tas video pašā apaksā vnk labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Es esmu gandrīz pārliecināts, ka beefs zin kā tas šits darbojās Tu tak neesi tas traffic, kas Mārtiņš Ogle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 njaa, pats paskatījos un sapratu, ka vēl jāpamācās kādus gadus fizika, lai tur iebrauktu. Vismaz tagad nav vēlme iedziļināties tajaš shēmās, kur vēl visa informācija ir tikai angliski. Domāju, ka būs vienkāršāk Nē, neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 traffic kur ir mani kontakti par naudas investesanu Coffee Inn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 Nav ne mazākās sajēgas, par ko tu tagad runā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now