Little Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Sveikini.! Es veletos uzzinanat normalus internetvekalus, kur var iegadaties par samera labam cenam un ciesama kvalitate apgerbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Vieglak ir aiziet uz veikalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Posted August 24, 2011 Author Report Share Posted August 24, 2011 Saproti, es no Daugavpils un mums te ir veikalu trukums, kur var iegadaties normalu apgerbu, un del ta, lai brauktu uz Rigu ar nav verts, tapec domaju interneta pasutit kaut ko ladzigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 eastbay.com karmaloop.com, bet te būs jāpaskatās un jāsūta no amazon.com, jo savādāk pa taisno no karmaloop 75$ par sūtīšanu, amazon.com - 25$. šie ir mani iecienītākie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Eastbay labs, tikai žēl, ka tas stulbais latvijas nodoklis tagad nāk klāt 22% no preces vērtībās + 7Ls par dokumentu noformēšanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 http://www.sportsdirect.com Tagad tieši back 2 school atlaides. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Vai tad Daugavpilī visi nestaigā treniņtērpos? Nejau Daugavpili ar atsevišķiem Rīgas rajoniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 (edited) Nejau Daugavpili ar atsevišķiem Rīgas rajoniem. pie daugavpils atrodas rigas rajons? edit; atcerejos, bija sakarigs tads otto.de bet kadas 2 nedelas piegade latviesu majaslapa nav jega skatities jo tur preces paraditas mazuma + vini tapat kad pasuti suta no vacijas Edited August 25, 2011 by evilxdeadly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now