Jump to content
GIGN Forum

Admini Ja Gadijuma Jums Ir Kads Brivs Britinjsh?

Hype
 Share

Recommended Posts

Sveiki admini un visi mirstiigie !

Biju taalu prom apmeeram gadu un nu ir taa sanaacis ka esmu atpakalj un gribu buut pie jums ar jums bet ir viens bet...aij karoch runaashu iisi aceroz savu pw kaa arii savu cs niku tikai mani tas niks nu galiigi vairs neapmerinina nevar vinju nomainiit k-kaa luudzu? proti The Graazman [ nu kas tas par niku 18.gif psc ] UZ Hype ! emails [email protected]

ja ieprieksh paldies jebkuraa zinjaa par atsauciibu! tongue.gif [ juus te visi taadi dusmiigi ceru ka neiztrauceeju]

tu ne suuda neesi sapratis... Pirmkaart, ir vienkaarshi taada iespeeja paliidzeet gign serverim un ziedot... Otrkaart, neviens no GIGN neveelas paliidzeet cilveekiem, kas negrib paliidzeet GIGNam... Taada nu taa dziive...

Sry! sad.gif Doma man bij tāda pati, tik netā uzrakstiju. wink.gif

aa okej tikai mieru tongue.gif mekleeshu kaa kur to izdariit tikai es vareetu kaadus 5us ls nomest sad.gif pagaidaam. Normaalam serverim jau it kaa nav zheel [kaa mana ome saka ''gabals jau nenokritiis'' smile.gif] plus ja veel man par to mosh pieshkir visaadus atribuutus nu ta jau vispaar kruta tongue.gif karoch es ar mieru ir okej!

hmm diivains tekstys saakumaa biija huh.gif

Biju taalu prom apmeeram gadu un nu ir taa sanaacis ka esmu atpakalj un gribu buut pie jums ar jums bet ir viens bet...

Ar kuru tieshi tu gribi buut kopaa?

tikai mani tas niks nu galiigi vairs neapmerinina

es saprastu ja nepatiktu vai izraisiitu riebumu dry.gif

plus ja veel man par to mosh pieshkir visaadus atribuutus nu ta jau vispaar kruta  karoch es ar mieru ir okej!

vai tieshaam tie ir tie atribuuti par kuriem mees domaajam? blink.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...