Jump to content
GIGN Forum

Sūdzība Par Lumpy


Aivis ceplitis
 Share

Recommended Posts

Man viens no adminiem pateica,ka viņš nedrīkstēja likt banu par lielu muti uz 10 dienām. Gribētu saīsinājumu par 7 dienām. :)

+-[Access denied]----------------------------------------------

| BAN ID: 91043

| ADMIN: Lumpy

| BANNED NAME: Pipuks007

| BANNED STEAM_ID: HW_ID_0:0:1565711021 (nosteam generated ID)

| REASON: atkārtoti admin abuse

| TIME SET: 2011-08-09 21:58:47 (21 hours 28 minutes ago)

| EXPIRE: 2011-08-19 21:58:47 (in 9 days 2 hours 31 minutes)

| More info: http://www.gign.lv/ban/91043

Link to comment
Share on other sites

Tā varētu būt, ka par admin abuse neliktu banu uz 10 dienām - parasti lieku uz dienu, divām, bet..

Tev tas jau sen vairs nav pirmais, otrais bans, kas norāda, ka īsie bani uz Tevi lāgā nedarbojas. Pie viena arī pats veids, kā Tu centies panākt, sazin ko citu, ja ne kārtīgu banu. Es saprotu, ka ir iemesls nenormāli cepties, ka es pajautāju vai esi stulbs pēc tam, kad uzreiz pēc round sākuma Tu bāzē šauj pa savējiem. Turklāt, ne vienreiz, kas var gadīties nejauši. Tad protams, Tu adminčatā sāc analizēt adminu darbību, jo kad citi šauj un Tu saki adminiem, lai ko dara lietas labā, tad visiem ir pofig u.tml.

Redzi, admini tomēr vairāk vai mazāk zin, ko dara. Turklāt, ja teiksi kādam izlekt pa logu, tas nebūt nenozīmēs, ka būs jālec.

Uz to Tavu repliku adminčatā Es atbildēju ar QQ more, kad saņēmu atkal kārtējo sūdu no Tevis. Tad izmetu Tevi ārā, ar iemeslu "Ej paraudi spilvenā, zīdaini," jo pretty much izskatās, ka Tu tāds esi. Man jau bērni patīk, es ar viņiem labi saprotos, bet Tu esi īpašs gadījums, kas čīkst par visu pēc kārtas.

Pēc tam, kad ienāc pēc kick'a iekšā Tu atkal sāc rakstīt sūdu adminčatā [tagad jau birst personīgi apvainojumi]. Uz tiem pirmajiem pāris es nereaģēju vispār, bet tad, kad izskaidroju [pēc aptuveni trešajām dzīves gudrībām adminčatā, no tavas puses], kas tieši Tavā rīcībā ir bērnišķīgs, Tu tā arī nerimies. Tādēļ arī sekoja bans uz 10 dienām, ne 1 vai divām, kā parasti.

Var jau būt, ka kāds metīsies Tevi aizstāvēt, vai norūkt mani par to, ka esmu nobanojis par ilgu, bet cik Tu jau reizes esi banots, mests ārā u.t.t.? Tu vienkārši esi nedaudz "neaptēsts," manuprāt. Un Tev ir nopietnas problēmas komunikācijā ar apkārtējiem. Ja arī samazinās banu uz nedēļu [ceru, ka ne], tad vismaz apdomā šajā laikā savus izgājienus/izteicienus, īpaši raidītos adminu virzienā.

Visādi citādi - izbaudi laiku - remontē savu ē-kaut kuru, aizej nopeldies, nopļauj zālīti, iestādi koku, nosauļo vēderu, izravē siltumnīcu, saskaldi vecmāmiņai malku vai vienkārši dauzi galvu pret sienu. Man ir dziļi vienalga, ko Tu dari.. :blelohs:

Rediģēts:

Un ja reiz Tu te stumdi sūdu atkal par likumiem un vienlīdzību, tad atceries, ka piemērojot sodu par likumpārkāpumu tiek vēl ņemti vērā dažādi apstākļi [tajā skaitā vainu pastiprinošie/mīkstinošie]. Tā ka likumi visiem vieni, tikai sodamēri var atšķirties.

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Bans netiek saisinats, bans paliek uz noradito laiku

+pipuk netelo guru par noteikumiem kuri atiecas

vairak vai mazak uz tiem kuri sanem sodu 1x...

tava gadijuma nevar izskaitit cik tev ir bijusi bani/kick par admin abuse

Taisat ciet!, Lai vins iet skruvet savas skruvites....

Link to comment
Share on other sites

Kurš nu te ir mazais, bet nu labi. (nesteidz būt liels vīrs, gan jau kādreiz par tādu kļūsi)

Ja noteikumi, tad noteikumi : Tad lūdzu norādi man tieši noteikumos, kas ļautu Tev oponēt bana ilgumu!!!

Precizēju "lielajam vīram" - Katram prasījumam ir jābūt pamatotam. Tu saki, ka Tu esi nopamatoti pa ilgu izbanināts. Tad Tev ir dota iespēja iepazīties ar servera noteikumiem un atrast sadaļu par banu termiņiem un iepostot punktu, kur minēts tieši Tavs gadījums.

Ceru, ka meklējot noteikumos atbildi arī izlasīsi kā ir jāuzvedas serverī, lai Tu varētu mierīgi spēlēt!

Un pēdējais, kāpēc ar citiem nenotiek tādas lietas? Tev bieži ir problēmas ar adminiem, servera darbību, noteikumiem utml.. Kāpēc citi var pavadīt serverī 34 dienas (kopējais pavadītais laiks) un viņiem nav neviena pretenzija, ka kaut kas nebūtu kā nākas? (intereses pēc gribētu redzēt Tavu atbildi)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...