Wee-MaN Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Hou! Veeleejos luugzt tiesiibu papildinaajumu liidz ak arr aslap atsay utt (cik vien varat...) Paskatoties registraacijaa esmu viens no vecaakajiem GIGN serva speeleetaajiem... Pamatojums vareetu buut shaads... * vareetu kikot visus flashu meteejus teamkillerus un attakerus utt * speeleejot servaa var maniit ka daudzi speeleetaaji lamaajs par spiiti visaam soda naudaam utt * daudzi speeleetaaji liek nevajadziigas votes uz d d2 aztec utt bey nespeeleet taadas mapes kaa de_vegas cs_747 utt kas arii nebuut nav sliktas mapes... Zinu ka ilgi nebiju redzams GIGN servaa bet tas bija saistiits ar paarvaakshanos (netu nevareeja piesleegt) un veel smags rokas luudzums (roka veeljoprojaam nedaudz saap...) Cik zinu suudziibas (ja nu dazjas) nav par mani pienakushas tapeec ceru uz atbalstu manaa luugumaa... Ar cienju Wee-Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 muahaha tavupraatu vegas ir laba mape bet pac visu laiku liec votes uz fy iceworld un pool day? sorry par lieku floodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimuks Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 hi hi Wee-Man nu sen nesi redzets speleyam! laikam prasme ir augusi ka pRASi vel ko!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 Es NEESMU Wee-Man ! Es NEESMU Wee-Man ! Es NEESMU Wee-Man ! Ar Sho burviigo atklaasmi arii vareetu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 waha wee man tikai nesaaxim atkal es aceros ka biju veel suudzeejies par tevi kur es skaidri un gaishi pateicu ka wee man ir elvy un tu tam veel piekriti..... neskaitot manu suudziibu ir ienaakushas veel vairaakas suudziibas par tevi shajaa skaitaa arii shii : http://www.gign.lv/index.php?cat=faili&sec=4&id=149 + kapec tu te vispaar naac un raksti ka neesi wee man kursh shinii topicaa to bija teicis?? + kapec tu peekshnji atkal uzrodies foruma ? nu bet tas taa dareetu ip paarbaudiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 diemzheel arii wee man nezinu.. bet uzskatu ka jau pietiekami daudz adminu ir uz serveri un tapec arii suudziibu sadalja papildinaas ar aizvien jaunaam suudziibaam ... Parsvaraa suudziibu ir sviests... tachu arvien vairak suudzibu ir vietaa... tas nozimee, ka Jaunie admini veel nav iemaciijusies riikoties ar savaam tiesiibaam... bet kartejo reizi tas ir tikai mans subjektiivais viedoklis... P.S Un kapec es nevaru pielikt avatar?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 CIRKS ! Jaa jaa Elvy mees visi zinam, ka tu neesi Wee-man ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer.Mike Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 Betuska(radler) gribeeju tev tikai pavaicaat... Kapeec tu tjipa pie suudziibaam par Wee-Man ieliki Waldis da best dziesmu Cereeju izlasiit suudziibu bet nekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 oj baac linkus sajaucu rekur iistais bet ir bijushas veel vairaak suudziibas par Elvy = weeman http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=10&t=395 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 Hahahaahaa lol ................... Vispaar ejat VISI dirst blin taapat cs HARD sax + Betuska tu esi riktiigs dirsaa liideejs ************************* Betuska tas tev utt... Sheit seko bildes kas paraada ka esmu neveseliigs pidars. Savas mazaas smadzenes kompenseeju ar saviem liikajiem pirkstiem liekot sheit slimas bildes. Lepojos ar sevi un ceru ka juus arii lepojaties. Driikstat atsuutiit uz manu e-mailu sava saraustiitaa aanusa bildi. Pacirtiishu kjepaa aiz lielas laimes. Labu apetiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 nu vot tas bija vieniigi labais..... parejie visi nu taadi nekaadi http://poetry.rotten.com/weightlifter/weightlifter.jpg a kapec tad tev vaig tiesiibas ja cs sux hard PS juutos laimiigs par bildeem thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 Taapeec, ka es neesmu Wee-Man !!! zB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronuss Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 elvy jeb wee-man nu tu smagi izgaazies paraadot sevi no taas labaakaas puses! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXotic* Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 nja man so visu noskatoties paliek nelabi, labaak so topick izdzeest Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 12, 2003 Report Share Posted October 12, 2003 ip viimanam un pidaram elvijam vienaadi btw taapat kaa kimukam. Vai nu slima gjimeniite vai moshka no kluba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts