Traffic Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 1. Man cs uz Alt ir nobindots Buy Equipment, bet tur nerāda visu piemēram defuse kit, Shield. Vai var kkā izdarīt lai rādītuvisu? 2.Kicked by Console: Tavu vietu ienjema speletajs, kursh ir ziedojis naudu! Kicked :Tavu vietu ienjema speletajs, kursh ir ziedojis naudu Hmm es arī esmu ziedojis naudu, bet kādēļ mani izkiko līdzvērtīgs? Tā gadās diezgan bieži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 par 2. varētu būt, ka tev netāds slots ir iedots Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Or tu noziedoji un tev pieregistreja niku/klanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 par to 2. es laikam biju aizmirsis uzlikt, jo tev nebija uzlikts slots. Tagad ir. par 1. nezinu, pašam nekad tā nav bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Paldies macho. Man vēl tikai 3. mazais jautājums :Kāda starpība, slots vai reģistrēts niks? Un par to 1. ir tā jocīgi. Dažreiz gadās, ka uz Alt parādas visas lietas (equipment) tomēr visbiežāk visu lietu nav. Un nekas cits no tā man nav nepieciešams kā defuse kit. Par to vārdu "equipment" nezinu, kā raksta, laikam nepareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Paldies macho. Man vēl tikai 3. mazais jautājums :Kāda starpība, slots vai reģistrēts niks? Redzi tiem kam ir slots tie ir galvu paaraaki par tiem kuriem ir regots nicks! Vopshem man ir regots nicks un jaapuulaas lai tiktu serverii, bet tew tagad ir slots un tu par to vari neuztraukties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 speeletaajs - tiek meetaats jebkuraa gadiijumaa (staav rindaa uz briivo vietu) regotais - ienaakot izmet speeleetaaju (staav rindaa, ja visi regotie serverii) ziedotaajs - ienaakot izmet abus slotainais - ienaakot neko neizmet un nedabuu gaidiit rindaa lai tiktu iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Vis loti vienkarši tu esi ziedojis mazāk nekā tas otrs - piemet velkadu latiņu un tad tu vinu metīsi ārā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now