tranzistors Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Sveiki! Man tāds muļķīgs jautājums laikam. Ja es nopērku pc ar oriģinālo xp un tam pc apakšā ir seriālis, tad es varu pārinstalēt pēc tam to pc, uzlikt to pašu windows un ievadīt to seriāli, un man būs atkal oriģinālais? Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 Skaidrs. Paldies. Bet tad sanāk, ka viņi zin, ka es esmu izdzēsis to windu un tāpēc tas seriālis atkal ir derīgs? Jo tak nevar vienu seriāli uz vairākiem pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Viņi pēc dzelžu ID to nosaka, aktivizācijas brīdī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 (edited) Tad jau es to seriāli ar to windu varu uzinstalēt tikai uz tā vienīgā pc, kuru nopirku? Es pārinstalēju to windows, ievadīju seriāli, bet viņš rāda, ka nav valid. Kāpēc tā? Edit: Ja kādam gadās līdzīgi, tad varu pateikt, ka biju uzinstalējis Retail versiju, bet vajadzēja OEM, kas parasti nāk no ražotājiem. Uzliku to, un viss aizgāja. Edited July 29, 2011 by tranzistors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now