Dimors Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Vēlos nopirkt jaunu telefonu. Bet nezinu kādu izvēlēties. Salīdzināju viņus abus. gandrīz vienādi,katram savi +/- :/ izsakat savu viedokli,kādu pirktu telefonu jūs. :] Nokia N97 or SE AINO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 ja patīk nokia, ņem nokia, ja patīk se, ņem se, all. ņem aino Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 SE for sure, kgan arī nokia tāds vilinošs dizains izskatās, argh - nē, es ņemtu SE AINO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Aino, labāks dizains, labāka kvalitāte. JEBO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Pohuj, galvenais, ka var zvanīt un īsziņas sūtīt. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 piekritu jancim! AINO :> 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) +1 janci, es telefonā izņemot zvanīt un sms neko citu neizmantoju. visam pārējam gudrie cilvēki ir izgudrojuši citas ierīces. Edited July 23, 2011 by DoubleT 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 uz N97 tev būs daudz viglāk rastīt sms/e-pastus/blogus etc ... like qwerty ... u know ... Par kvalitāti gan nepiekritīšu ... pēdējie telefoni ko SE laiž ārā kvalitātē pieklibo ... 97 varēsi gan pamētāt gan paspārdīt vainas viņam nebūs ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Draugam ir tā nokia, nu brīžiem tā nokia smagi ielago, tāpēc iesaku labāk ņemt AINO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 HTC 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Labākajai draudzene nokia ir, lūžņučupa nevis telefons. telefonam gads un jau pa servisu 2 dzīvojies. SE kaut kā nekad nav pārliecinājuši. HTC is the way to go. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 24, 2011 Author Report Share Posted July 24, 2011 mm. paņēmu nokia. jo paspaidiju se un nepatika. reāli kkads low telefons. dažas funkcijas patika. bet biju labākās domās par SE :] bet nokia patika,funkcijas normālas. strādā ātri,32gb ,viss okey (y) paldies :] kādu laiku jau noturēs. viss mainās taču.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Nokias ja luuzt, tad vai nu pirkta no chiganiem, vai reali pashi sPisa un tad servisaa tev pusi iekahu apmainija. Visu dzivi devu priekshroku nokijam. Praktiski nekludigs variants. Touchscreen kaujaas zaudee, bet kvalitate ir nenormali augsta. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Ja ir vēlme izmantot vairākus pamatnes skatus ne tikai vienu tad iesaku izmantot SPB shell diezgan patīkama lieta... ja pameklē tad var atrast arī pirātisko versiju... +ja esi liels sms rakstītājs un slinks sms dzēsējs tad iesaku pie SMS uzstādījumiem izvēlēties lai tās tiktu glabātas lielapjoma atmiņā... tas tā, ieteikumie vieglākai dzīvei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 Paldies :] ņemšu vērā :] gribēju vel pajautāt.. kā ieslēgt zibspūldzi? lai darbotos vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 pameklē, pats nopirki "viss ātri un ērti atrodams" telefonu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 es izvēlētos nokia N2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 mm. viss atradu :] thanks visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 man ir SE , bet arii es njemtu HTC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts