ANALGINS Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 tatad lieta sekojoša, vakar gribēju uzlikt jaunāku draiveri (10.11 ->11.6) kā rezultātā, man ir pliks draiveris, un cataclyst control center nestartējas, mēģināju to uzinstalēt atsevišķi, itkā uzinstalējas bet nekas nestartejas, esmu izmēģinājis gazzilions versijas ko kā tīrīt etc, 0 rezultātu, ir kādas idejas kāpēc ? cik lasu gugli tad citiem ir bijušas lidzigas problemas un risinajumu cilveki nav isti atraduši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzinjsh- Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 esi meginajis device menedžerī apdeitot? Parasti tur vins atrod tiesi to, kas nepieciešams. Ja nezini, kur device manager atrodas, tā arī raksti, uztaisīšu ar scrēniem, protams, ja tev ir w7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 ja tev liekas ka es varetu nezinat kas ir devais menedžeris, tad paldies uz redzēšanos, man vajag smagus risinājumus, jo 9.12 draiveris iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Kam Tev to CCC? Es speciāli liku pliku draiveri, bez tā brīnuma, tikai stulbā ATI underscale dēļ nācās uzlikt, lai izmantotu visu FullHD monitora laukumu. Tie draiveri ir diezgan kretīniski un nereti vienkārša pārinstalēšana nepalīdzēja, vajadzēja kaut kādu driver sweeper izmantot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 http://store.steampowered.com/hardware/amd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 vincister, vajag tapec lai manuali overaidotu fan`a ātrumu, man kautkā neapmierina darbināt to karti 5grādu atālumā no BSOD kas ziņos par pārkaršanu.. botāā paldies par linku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now