samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 lkm nekas nesanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Pamodos. Jebal bļaģ māti dabu. Lai kompensētu šito slapjumu Kristai & Co jāvalkā plāni T-kreli bez krūšturiem. Kam ir Minda adrese ? Man vajag ar vinja mammu aprunāties. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Pamodos. Jebal bļaģ māti dabu. Lai kompensētu šito slapjumu Kristai & Co jāvalkā plāni T-kreli bez krūšturiem. Kam ir Minda adrese ? Man vajag ar vinja mammu aprunāties. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 losis un priecājies, ka vismaz karsts nebūs krista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ev, Rimītī ir kādas atlaide uz kādu brūno? vai vispār kur varētu ko labu ieķert, alu laikam negribēsies dzert šajā laikā. rītdienai pa dienu paķeršu @supergeto zaļos senčus pa lēto. Laikam vien būs jācilpo uz X.O pakaļ Spiced'tam Morganam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Iebrauc Spirits & Wine, tur ir lēts un garšīgs Glen Clyde vai kka tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ev, Rimītī ir kādas atlaide uz kādu brūno? vai vispār kur varētu ko labu ieķert, alu laikam negribēsies dzert šajā laikā. rītdienai pa dienu paķeršu @supergeto zaļos senčus pa lēto. Laikam vien būs jācilpo uz X.O pakaļ Spiced'tam Morganam. http://www.gudriem.lv/akcijas?lng=lvun jā es ar visticamāk uz "Senču" pusi skatīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 rimi uz brūnajiem nokavēji, bet maximā kkād ir, bet nu tie ir vai nu viskiji, vai arī kkas ar briesmīgiem nosaukumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Laiciņš laukos vēl neiet uz labo pusi? Es tad ap 4 braukšu visus savākt, jo zaļo tagad kaut kā čābīgi dabūt :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Žēl, es jau varētu to stuffu paņemt bet viņš ir baigi švaks. Karoč uz četriem gatavojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Naudiņ, ja tev ir kāda iespēja dabūt zaļo - tagad ir tava iespēja paspīdēt... Mans kontakts patlaban ir darbā un es gaidu ( ceru ), kad viņam parādīsies kāds brīvs brīdis, pa kuru tad es arī varētu dabūt visu, ko vajag :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Un es tikmēr aizsūtīšu Degpunktā linku uz šo topiku. Kā arī sestdien aizbraukšu uzfilmēt un iesūtīšu Latvijas mobilajam reportieriem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 DominiX čista varēji vēl draugos dienasgrāmatu par šito uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Kā, ko, kapēc? Jūs nesapratāt? Ar zaļo viņš domāja Jāgeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Naudiņ, ar tevi mēs vēl parunāsim... Kāds no laukiem varētu painformēt par laikapstākļiem notikuma vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 apmācies, patreiz nelīst, a prosto jaku ir normāli silts pa laukiem dabūs pa seju krista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Bļin, tikko uzzināju, ka zorgs sver 90kg. Es un mana prelūde - traumēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 psc.. tu takš tajos laukos ar ludi neiebrauksi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Samuraj izžāvē lūdzu ar fēnu man platību 2x2 metri, kur telti nolikt(bez saknēm). Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Gan jau ierāpšos uz vēdera. Jācer, ka nebūs pāķu zemes ceļi izlijuši tā, ka iesprūdīsim, bet nu stūmēji mašīnā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nevar ar fēnu, jo nav elektrība tur pa granķeni baigā trepe ir un stulbi braukt būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Moš a izvilkt gludekli un uz vēdera parāpot Ai, būs jau labi. ap 18:00 mūsu mašīna jau pilnā sastāvā startē no purvciema. tb pēc 17 sākam vākties. ev krista, a dirst būs jāiet uz mežu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 labs jautājums bet drošvien, ka jā. nu bet ta jau redzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Kāds ar galdnieka dotībām varētu uzbliezt to, ko Dž. Darels sauca par labierīcību kasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 labs jautājums bet drošvien, ka jā. nu bet ta jau redzēs Tad labāk tagad mājās paciņīties ar bruņo lāci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts