Friendly Cannibal Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 gadijās man nokrist un iešķaidīt displeju. radās jautājums, kur var pasūtīt vai nopirkt šādu displeju latvijā? nomainīt viņu es protu, bet nezinu kur meklēt. varbūt arī ir kāds lēts serviss kur zem 40ls salabos, reāli vairāk maksāt es neredzu jēgu, ņemot vērā to ka displejs maksā 35 mārciņas anglijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ebay neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ļoti šaubos, vai lv kāds zem 40ls to salabos. suti vien jebejā un maini pats. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 ebay vajag paypal, man paypal konts bloķēts. diemžēl ebay kā variants neder. caur paziņām atradu variantu kur salabos par 42ls, rīt parunāšu, varbūt viņš nopārdos kādu displeju atsevišķi, par lētāku naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now