laucinieks Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Kas ar viņu ir noticies? Vai viņš vispār vēl ir brīvībā, vai jau pūst cietumā pie draugiem, izvarotājiem? Un kurš tad pirmais paspēja aizskriet līdz iecirknim? Šo un citu uzzināsiet apmēram pēc 20 minūtēm. Ahhh, vienmēr ir gribējies šo izdarīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Edited January 11, 2017 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 es laikam par tādi pirmo reizi dzirdu Tad nav iemesla spamam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 es laikam par tādi pirmo reizi dzirdu Varbūt tādēļ, ka tikai nesen sāki rakstīt forumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 reipistiem zonā iet slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 vai nu chali tagad dushaa drazzh,vai arii pa nakti uztaisija tjomku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Pajoļu bars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 jeyna mums visu labi pastastis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Es takš biju rakstījis, ka viss beidzās Labi Tikai worm zvanīja tā mutere un kaut ko viņam pateica, tapēc arī tas topic neatdzīvojās... Nu man viņa teica, ka itkā worm sūdzēs tiesā vai kas tur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) Es takš biju rakstījis, ka viss beidzās Labi Tikai worm zvanīja tā mutere un kaut ko viņam pateica, tapēc arī tas topic neatdzīvojās... Nu man viņa teica, ka itkā worm sūdzēs tiesā vai kas tur... Tev tak cash raksīja, lai izdrāz māti. Viņa ar neapmierināta ir iznākumu. Edited July 9, 2011 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 LOL, cik debīli var būt cilvēki. Vienas nakts laikā (kamēr worms, visticamāk, guļ) tiek uztaisīts topiks, piedrazots, piedirsts. No rīta viņš pamostas ... UN DAVAAAAAJ uzaicinājums uz tiesu. Reāli atgādina 4chan vs Jessica Slaughter. http://www.youtube.com/watch?v=2VKYYbwyWtQ&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Lol. EPIC. Par šitādu nebiju dzirdējis. Drošvien epic lols bija newtgingrinch Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Tatad turpinajuma bus, ka veicas worm ar tiesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 worm, davaj iedirs šeit kaut ko plzplzplzplzplz Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 vai tad projekta vaditajs ir atbildigs par to, kas tiek rakstits forumos? delfos utt. tak visus politikus, organizacijas un sazin vel ko nodirsh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) Worms nav vainīgs, pisies LAIMĪGS Edited July 9, 2011 by ModeratO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted July 9, 2011 Author Report Share Posted July 9, 2011 Pag, vai tad Diijeeeiiijjs steeiiijssssss kaut ko nerunāja par 12. jūlijā? Viņa vārdi bija tādi - "nu davai izdzēs tēmu, tad uzzināsiet, kas notiks 12. jūlijā. Tas būs daudz jautrāk". Gaidu 13. Jūliju ar nepacietību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) . Edited July 9, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Es takš biju rakstījis, ka viss beidzās Labi Tikai worm zvanīja tā mutere un kaut ko viņam pateica, tapēc arī tas topic neatdzīvojās... Nu man viņa teica, ka itkā worm sūdzēs tiesā vai kas tur... worms viņai pateica caur puķēm, ka viņa ir debīla un piedraudēja pašu iesūdzēt, ja neatpisīsies ar savām idiotiskajām idejām iesniegt lietu pret gign. Tik stulba, lai to nesaprastu viņa nebija un viss ar to arī beidzās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Mutere dura. Ivo duriks. Topiks episks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 worms viņai pateica caur puķēm, ka viņa ir debīla un piedraudēja pašu iesūdzēt, ja neatpisīsies ar savām idiotiskajām idejām iesniegt lietu pret gign. Tik stulba, lai to nesaprastu viņa nebija un viss ar to arī beidzās. prikaļi... kaut ko esmu palaidis garām te, tikai pa kuru laiku. tas tiešām ir episki. Un man liekas, ka nemaz nevar piesieties tam ko mēs te rakstam. Pareizi jau teica remixx. šis forums tik pat labi varētu būt delfi forums, kuru aizdirstu 3 sekundēs, ja uzzinātu par dj steja jauno setu un izdarībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 http://2ch.so/f/src/1303492780628.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 worms viņai pateica caur puķēm, ka viņa ir debīla un piedraudēja pašu iesūdzēt, ja neatpisīsies ar savām idiotiskajām idejām iesniegt lietu pret gign. Tik stulba, lai to nesaprastu viņa nebija un viss ar to arī beidzās. Vo worms malacis pasūtīja Kad es pasūtīju man nācās braugt uz Baložu iecirkni runāties un ar to viss beidzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now