ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 man kaut kaa negribas risket ta ka ir pieslegums Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 pohuj. Paņēmu graves un rune page. Skini pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Kāds nemēģināja nopirkt Viktoru? Shopā vēl nerāda, bet profilā pie champions viņu var redzēt un dod iespēju nopirkt. Cik žēl, ka man ir pieslēgums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Kāds nemēģināja nopirkt Viktoru? Shopā vēl nerāda, bet profilā pie champions viņu var redzēt un dod iespēju nopirkt. Cik žēl, ka man ir pieslēgums. The purchase cannot be completed at this time Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) Neiesaku aizroties ar šito visu pasākumu, vēlāk tāpat uzzinās un izdzēsīs/ nobanos acc , kaut kas tiešam nopietns ir noticis RIOT SYSTEMĀ un tagad visi sūta RP par brīvu ;DDDDDDDD Edited December 23, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeMonS Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 kapēc domā ka RIOT sistēmā? es teiktu tā mobile payment sistēmā kaut kas ir greizi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Yup, un problemas bus maksas sistemai. Ja kas - ES GODIGI PIRKU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 poh, iehavošu vienu legendary skinu un likšos mierā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Man nevienam draugam nav ZZ FAILD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Tur nevajag zz, jebkāda priekšapmaksas karte der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Tur nevajag zz, jebkāda priekšapmaksas karte der. bet saprot to, kad kaut kas var noiet greizi un pēctam rēķins atnāk atpakaļ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 bet saprot to, kad kaut kas var noiet greizi un pēctam rēķins atnāk atpakaļ... Kāds rēķins priekšapmaksas kartei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 vēlviena fīču uzzināju, tev pat nevajag kredītu , lai sūtītu RP LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Jā - kāds rēķins? Tikko aizgāju uz veikalu un nopirku atjaunošanas karti par 1ls - izdarīju 3 pirkumus un tūlīt viņu metīšu ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Pēc stundas pārbaudīšu vai vēl var... Tip kad diennakts jauna sāksies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 eh jus smaukli Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 23, 2011 Author Report Share Posted December 23, 2011 Pēc četrām dienām būs jauna postu jūra ar to kā visi nobanoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 par to nevar nobanot, nesmidinat! ta nav jusu problema, jus neko nelikumigu nedarijat! sutijat sms un pirkat punktus... ta anv jusu problema ka neatnema naudu! pilnigi nekads parkapums no jums nav izdarits. lidzigi gadijumi bijusi daudz reizes visadas speles, sliktakais kas var notikt ir tas ka tiem kam avres, tiem atskaitis naudu cik vares vai ari vnk atnjems jums punktus un visu ko pa tiem ieguvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) par to nevar nobanot, nesmidinat! ta nav jusu problema, jus neko nelikumigu nedarijat! sutijat sms un pirkat punktus... ta anv jusu problema ka neatnema naudu! pilnigi nekads parkapums no jums nav izdarits. lidzigi gadijumi bijusi daudz reizes visadas speles, sliktakais kas var notikt ir tas ka tiem kam avres, tiem atskaitis naudu cik vares vai ari vnk atnjems jums punktus un visu ko pa tiem ieguvat. Var nobanot, jo viņi labi zina, ka naudu nenoņem un par kļūdu ļaunprātīgu izmantošanu parasti bano. Ja jau nezinātu, ka naudu nenoņem, tad jūs neiebilstu samaksāt arī patiesībā naudu pēc tam, kad kļūda tiks novērsta. Reāli visiem, kuri nav ar mieru atdod naudu būtu jāsaņem bani vai arī jākonfiscē sapirktās figņas. WoWā par to ir bani dabūti, 1x pat uz mēnesi, kad izmantots tika Dupe bugs. Edited December 23, 2011 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) izskaidro ka vini var kaut ko panakt! vini nezin vai tev ir prieksapmaksu karte vai pieslegums un nevar zinat cik tev kredits! tu pirki un nepiefikseji ka neatnem! tur nu nav tavas vainas un neko padarit nevbar... beidz, sitas ir daudz redzets! jamak tikai skaidroties Edited December 23, 2011 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Es godīgi pirku RP, neko nezinu 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 izskaidro ka vini var kaut ko panakt! vini nezin vai tev ir prieksapmaksu karte vai pieslegums un nevar zinat cik tev kredits! tu pirki un nepiefikseji ka neatnem! tur nu nav tavas vainas un neko padarit nevbar... beidz, sitas ir daudz redzets! jamak tikai skaidroties LOL Tu pirki un neskatījies cik tas maksā tātad, nezināšana neatbrīvo no atbildības. Nu vari skaidroties manis pēc. Bet nu šitā padomju domāšana, ka tik kaut ko nopisdjīt un pēc tam tēlot naivo gosniņu konkrēti kretinē... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Jancho, es vēl arvien gaidu, kad tu argumentēti pastāstīsi, kāpēc gw2 būs huiņa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Tu lasit maaki calit? Es neteicu ka nezinaju cik tas maksa. Ja man pieslegums es peerku un man pie dirsas ka man nepieskaita rekinam. Es vnk noperku vairakus un viss. Smadzenes iesledz. Telot neko nevajag, smadzenes kustinat vajag, ipasi tev. Nav man pienakums pec katra pasutijuma parbaudit vai kreditu man atnjema, vai pieskaitija rekinam. Es perku tikai, un ta ir vinu problema ja man lauj vel pirkt. Izkaidro pie ka ir vainiga persona kurai ir pieslegums. Vienkarsi pasuta 10x un viss, vins rekinas ka pectam atnaks rekins par to un bus jamaksa. Vinam nav tagad japarbauda nezin kada veida vai tas ir pieskaitijies rekinam. Un speles admini nespej noteikt kuram ir pieslegums un kuram ne, ja ari var, tas nemaina faktu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 23, 2011 Author Report Share Posted December 23, 2011 Jancho, es vēl arvien gaidu, kad tu argumentēti pastāstīsi, kāpēc gw2 būs huiņa. Tu neesi apmaldījies? Prom uz GW2 threadu. Un davai pietiks ar sūdu par tiem kredītiem. Tiem, kas vēlas par brīvu RP, dariet to un viss. Nav tur ko vairs apspriest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now