SHARp^ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Neglītākais arī, haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) vislabākaie strīmeri, lai "mācītos" ir wickd un guardsman bobs, un wickdam tu jebkurā laikā mierīgi vari uzrakstīt mircā, viņš lielākoties atbild uz pmiem, bet nu wickd ir solotops... Saints un oddone ir vienlīdzīga informācijas izsniegšanas ziņā par džungļiem. Edited January 21, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 vislabākaie strīmeri, lai "mācītos" ir wickd un guardsman bobs, un wickdam tu jebkurā laikā mierīgi vari uzrakstīt mircā, viņš lielākoties atbild uz pmiem, bet nu wickd ir solotops... Saints un oddone ir vienlīdzīga informācijas izsniegšanas ziņā par džungļiem. Oddone un Regi patiesībā, ja neskaita to, ka viņi reti atbild uz jautājumiem, daudz vairāk komentē, ko spēles laikā dara un kapēc kaut ko dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Oddone un Regi patiesībā, ja neskaita to, ka viņi reti atbild uz jautājumiem, daudz vairāk komentē, ko spēles laikā dara un kapēc kaut ko dara. tas ir tieši iemesls kapēc man oddone tik ļoti patīk. citi, kas prasa naudu pa privātstundām nepasaka pat uz pusi tik daudz cik oddone nokomentē parastā spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) tas ir tieši iemesls kapēc man oddone tik ļoti patīk. citi, kas prasa naudu pa privātstundām nepasaka pat uz pusi tik daudz cik oddone nokomentē parastā spēlē. tu kādreiz esi skatījies wickdu vai guardsmanu? un kā jau teicu, saints izsmeļ tikpat daudz informāciju cik oddone, vienādi. Par Redžiju varētu piekrist mino. Par bot lane var normāli uzzināt skatoties Doublelifta strīmu, kad viņš duo que ar chausteru, viņi bieži diršās savā starpā un izsaka savu viedokli, no tā arī var daudz, ko jaunu uzzināt. P.S vispār coachings par naudu un strīms ir divas dažādas lietas lol. Kopsavilkus - solotop jāskatās wickd, jungle saints un oddone, mid Redžijs, Bot lane Doublelifts, un guardsmans spēlē visu. Edited January 21, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 Jep, plus mīnus piekrītu mersija kopsavilkumam. Un coachings ir pavisam kaut kas cits, kas vienkārša streama komentešana. Coachingā tev atbild ļoti tieši un detalizēti par jautājumiem, kas tevi interesē, (piemēram kā ar Olaf spēlēt pret Nasus top lane) nevis par random lietām, kas notiek random mačā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 cik nu es pasekoju lidzi (salidzinosi maz), tad man liekas ka M5 vajadzetu uzvaret tiri ta iemesla pec ka vini spej spelet ar plasaku championu klaastu un vairakam variacijam... + man kaut ka liekas ka sadarbiba ir labaka! tas tikai mans noobiskais noveerojums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 Tā arī ir. Lai M5 efektīvi apturētu, vajag banot vairāk nekā 3 čempionus. Taču TSm vajag reāli nobanot Maokai un Regi čempionus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 esmu skatijies arī tos citus. bet parasti tāpat palieku pie oddone. bobs man vienkārši nepatīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 Nesaprotu tos, kuri domāja, ka TSM nav izredzes pret dig vai M5. Tas, ka viņi online scrimos failo, gandrīz neko nenozīmē. Viņi gaming house nepārtraukti par katru kļūdu diršas, bet te ir pavisam cita atmosfēra un TSM, atšķirībā no M5, ir daudz lielāka pieredze offline tournamentos. Protams jāņem vērā to, ka M5 ir ļoti iedomīgi un viņiem uz visu pohuj, tāka nekāds lampu drudzis viņiem arī nav. Katrā ziņā būs ļoti, ļoti interesantas spēles rītdien. Gan dig pret SK, gan TSM pret M5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Likšu uz m5 jo krievu taktika vienkārši iespārda viena parasta iemesla dēļ. Esmu ticies ar daudzām krievu komandām ieskaitot m19 un visi teica vienu un to pašu - taktika ir uz pirmajām sekundēm. Tālāk parasti aiziet "ветер в харю - я хуярю"!!!!! Un tas viss ja hujarju ir pašsaprotams un ātri izlemts. Tieši tā ir tā priekšrOcība Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 kādā sakarā rakstīts, ka fināls ir soloMID pret M5? TSM tak 2:1 vinēja soloMID vakar.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) kādā sakarā rakstīts, ka fināls ir soloMID pret M5? TSM tak 2:1 vinēja soloMID vakar.. Tu esi pastulbs? TSM- Team SoloMid varbut? TSM vineeja Dignitas... Edited January 22, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 vai. galīgi aizšāvu garām...eh. jābeidz gulēt tik ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 kādā sakarā rakstīts, ka fināls ir soloMID pret M5? TSM tak 2:1 vinēja soloMID vakar.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rustij, rustij, rustij..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 kādā sakarā rakstīts, ka fināls ir soloMID pret M5? TSM tak 2:1 vinēja soloMID vakar.. TSM vai soloMID nav nereizi vel zaudejusi šajā turnīrā, ja pat tu sajauci, tad double fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Dignitas tiri smuki ievilka late game un panjema otro! Redzes kas ar 3. game... A cs Navi vnk izardija SK bez jebkadam izredzem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 tik tiko majas. vismaz būs 3šā spēle. vismaz būs ko redzēt pēctam kāds parāda kur varēs velreiz noskatītites pirmās 2 spēles, k ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 muahaha. teicu, ka TSM var šos paņemt redzēs, kā tas beigsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 tas ko tu teici laikam neko neizsaka, ipasi ja TSM vineja soloMID principa man jau nepatik M5 salikums uz 2. speli, kaut ka jocigi likas, un jaa, sakuma feils gan jau izsita no ritma! velarvien ticu ka vini vare panemt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 mhm. man nepatīk tsm picki šoreiz. + m5 visi izņemot kenen ir tankīgāki kā citi to pašu klašu čempioni (morder/sonna (salīdzinot ar soraka/janna), kas karthus ult pačakarēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Kas vinnēja? Man te pieeja internetam ir apgriezta Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 22, 2012 Author Report Share Posted January 22, 2012 TSM 1:2 M5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Pieredze laikam tomēr uzvarēja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 22, 2012 Author Report Share Posted January 22, 2012 Pieredze? TSM ir daudz lielāka pieredze nekā M5, tākā tavs apgalvojums pavisam noteikti nav pareizs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now