Smiley* Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Sveiki , vai kāds laipns biedrs nevarētu man izpalidzet un izskaidrot kas jadara!? Kro4 pirms paris dienam saku mekleet visadus arzemju serverus , paris atradu un saku rukat viss bija +- jauki. Bet pedejais serveris bija kkads eurocs.net no rumānijas , iegaaju , paspeleju tur un tagad , kad pec paris dienam eju iekšā CS man kjip galvenajaa menu var uzspiest Quit un Options un vis stradaa , bet kad gribu uzspiest Find Server vai New Game , kādu no šiem abiem uzspiezhot man uzreiz sak iet iekšā taja rumanj userverii.... + tur divas vel kkadas opcijas uzmetushas , kur ap taisno var ieiet taja serverii.. kro4 meigjinaju parinstalet cs , bet taas huinjas tapat tur stāv un man galvenais menu ir sapists un piebazsts ar to rumanju serveri.. kāds varētu mani apgaismot ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 vaina configa , izdzes cfg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley* Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 vaina configa , izdzes cfg tu domā tos config.cfg , kas Valve mapē stāv? ja tos , tad tur es vis uesmu izdzesi un Valve mapi pa jaunm uztaisijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Atver ar Notepad ..\Valve\cstrike\resource\gamemenu.res un apskaties, vai tur nav kaut kas samainīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley* Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 Atver ar Notepad ..\Valve\cstrike\resource\gamemenu.res un apskaties, vai tur nav kaut kas samainīts. nu kjip atveeru un tur cik saprotu tad jabut tam visam komandam aprakstitām,kas notiek ja uzspiezh quit un utt man tur ir tā ka - 1rmaa ,otrā , 4turtā , 8,9,10,11,12,13 un 14tā ir uzrakstiitas , bet piemeram 5 , 6stā nav pieminētas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 nu kjip atveeru un tur cik saprotu tad jabut tam visam komandam aprakstitām,kas notiek ja uzspiezh quit un utt man tur ir tā ka - 1rmaa ,otrā , 4turtā , 8,9,10,11,12,13 un 14tā ir uzrakstiitas , bet piemeram 5 , 6stā nav pieminētas aizkope šo saturu taja faila un bus vis okz, defultais... "GameMenu" { "1" { "label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame" "command" "ResumeGame" "OnlyInGame" "1" } "2" { "label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect" "command" "Disconnect" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "4" { "label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList" "command" "OpenPlayerListDialog" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "8" { "label" "" "command" "" "OnlyInGame" "1" } "9" { "label" "#GameUI_GameMenu_NewGame" "command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog" } "10" { "label" "#GameUI_GameMenu_FindServers" "command" "OpenServerBrowser" } "11" { "label" "#GameUI_GameMenu_Options" "command" "OpenOptionsDialog" } "12" { "label" "#GameUI_GameMenu_Quit" "command" "Quit" } } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now