fuj1tsy Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 uy beidz ;( tu salauzi manu sirdi uy buusi mans ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) uy beidz ;( tu salauzi manu sirdi uy buusi mans ? tik aatri ? un kur paliek aplidoshana, aicinaashanu uz kino, kopiigu saulrietu baudiishana ? ok, buushu Edited November 26, 2005 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ak tu mans jaukais debeshkjiigais uuujiiinaatorinj ekh - paarkaapu nelaimiigo aplidoshanu ... piedod jel tu man , neesu vairs tik jauns, lai speetu ko taadu bet gribu tevi tagad un tuliit p.s D rodies manaa acu priekshaa ... saki kaa man tevi atrast smirdiigajos draugiem.lv :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 vai slow hands, baigi forši, man patika Teika Par Velnu Un Ozolu. Lieliski, baigi čoina bija lasīt. Rock Machine ar 21 ātrumu atceros man ar laukos pirmais krutais velosipēds bija kaimiņam otrpus ielai (sīkam iedomīgam diršlāgam), bet viņam laikam bija tikai 18 ātrumi (es vēl nodomāju - ha! mīkstais - man gan būs ar 21 ātrumu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 ak tu mans jaukais debeshkjiigais uuujiiinaatorinj ekh - paarkaapu nelaimiigo aplidoshanu ... piedod jel tu man , neesu vairs tik jauns, lai speetu ko taadu bet gribu tevi tagad un tuliit p.s D rodies manaa acu priekshaa ... saki kaa man tevi atrast smirdiigajos draugiem.lv :DDDD haha, es tikko draugos pamaniiju tavu profila bildi, o my god Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 uy beidz ;( tu salauzi manu sirdi uy buusi mans ? aaawww tu man salauzi sirdi! kaapeec tu mani pameti un aizgaaji pie uy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now