Jump to content
GIGN Forum

Davai


x_man
 Share

Recommended Posts

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vinsh jau tikai veleeas sazinaaties ar kaadu no Aizkraukles pagasta. un tev, Pinky, uzreiz jaaapsaukaajas ar rupjiem vaardiem. es varu dereet tu pats nezini, ko noziimee tas rupjais vaards uz "h" burta. man lielie seetaa teica, ka ja kaads tev "najezdo", tad droshi var saukt vinus paliigaa. x_man, ja tevi tas roziigais abizo, tad pasauc savas seetas lielos, lai vini vinu paarmaaca. Pinky, tu vienreiz dabuusi, saprati? smile.gif

P.S. atradies te lielais, baigi abizot mazaakos tikai maak...

ui, lol, es sajaucu, es domaaju vaardu uz "L" burta smile.gif

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Rawen domā es kaut kāds s*******s es zinu varbūt vairāk par TEVI man patīk baigi reķināšana nu un skolaa man zemaakaa atziime 5 augstaakaa 10!!!

nav runa par to vai tev patīk reķināt vai nē wink.gif

P.S es šaubos vai Rawen domā, ka tu esi seksuāls

Link to comment
Share on other sites

-ha- domaa es zinu kur likt komatus kur nee??? Man taks 10 gadi!! smiliez.de_2551.gif

par komatiem teicu savam kaiminam, hugo. tev vaidzeja sakaraigaku topika pirmo postu uzrakstit piem: taka esmu no Talsiem, sagribejas uzzinat vai vel kads talsinieks spele cs. Kopa jautrak, ne? varetuaiziet kadreiz kada bara iedzert pa alinam un parunaties par dzivi.

nu kka ta wink.gif

Link to comment
Share on other sites

kaadeelj jaastriidas deelj nieka x_man ?

moska taapeec, ka vinsh ir 5x forshaaks chomaks pa teeviim? ko ne? vismaz norm dzeks atskiriibaa no teviim. norm, mees ar x_menu peec stundaam edaam salchuku un speeleejam kvadraatus. juus jau taadi krutie te visi, zinat tikai kaa mazaakiem likt uz galvas... baigie vechi, droshvien nezinat, kas ir iista draudziiba. mees ar x_man esam labaakie chomi un man nav kauns, ka es draudzeejos ar 10 gadiigu puiku. vispaar ziniet, vinam ir daudz vairaak smadzenu savos 10 gados nekaa jums savos 18 smile.gif

P.S. x_man, es sencim nospershu blatjeni un mees atmauksim uz Riigu tam macho (nu tam GIGN bosam) samaksaat tos 10Ls, ko tu paagaajshgad nopelniiji lieldienu tirdzinjaa paardodot apziimeetaas vistu olas. varam jau arii tiem gignieshiem atvest kaut kaadus labumus no laukiem (vistas, sienu, tupenjus, pinti piena utt.).

P.S. Pinky, tu pats esi taadaa kraasaa. kas uz citiem saka, tam uz meeles kaka wink.gif

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...