KeeP oFf Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Šita lūžņa video karte ir 100% beigta vaine ? Vienkārši štukoju myb var vēl sataisīt. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
roleeks Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Izskatās, ka beigta, pilna ar artifaktiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 man arī tā bija uz viena pc.. vaina ir tajos Hercos.. Nomaini uz lielaku skaitli, ja nemaldos man bija 60herci un arī tā gāja. ;D bet kad uzliku 85, tad viss normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeP oFf Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 (edited) Vaina tur nebūs. Jo tas atgadijās pēkšņi. Spēlēju spēli uz pēkšņi tie sudi saka čakarēties pa virsu. Un kad es video karti dabūju viņai jau bija defekts ar sarkano krāsu. Bija jāiesprauž monitora vads video kartē, un monitora vads uz leju bija jāspiež lai sarkanā krāsa izzustu. Lūk kur tās video kartes bilde MS-V056 Ja nu kāds atrod risinājumu. Lai gan tas noteikti būtu tā pat kā atrast uz ielas maku ar 100m latus. Edited June 20, 2011 by KeeP oFf Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Vaina tur nebūs. Jo tas atgadijās pēkšņi. Spēlēju spēli uz pēkšņi tie sudi saka čakarēties pa virsu. Un kad es video karti dabūju viņai jau bija defekts ar sarkano krāsu. Bija jāiesprauž monitora vads video kartē, un monitora vads uz leju bija jāspiež lai sarkanā krāsa izzustu. Lūk kur tās video kartes bilde MS-V056 Ja nu kāds atrod risinājumu. Lai gan tas noteikti būtu tā pat kā atrast uz ielas maku ar 100m latus. Tev viss notika aptmērām kā šeit: Pasaki jā vai nē, tad zināšu kas par vainu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeP oFf Posted June 21, 2011 Author Report Share Posted June 21, 2011 http://www.failiem.lv/down.php?i=mecoah&n=P6210259.AVI Rekur uzņēmu video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 http://www.failiem.lv/down.php?i=mecoah&n=P6210259.AVI Rekur uzņēmu video. Vecīt tev ir trakāk nekā man.. visdrīzāk videokarte tev ir nodegusi, nespēju tev palīdzēt, pamēģini kkur nopirk lietotu, vismaz, lai nesanāk tik dārgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 viņš tādu lieto kā - normālus kūlerus, neizmanto un viņš to videokarti jau pirka lietotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now