Jump to content
GIGN Forum

Night Admin Acc..


.em^
 Share

Recommended Posts

Nerakstīšu nekādu morāli, ķeršos pie lietas. Spēlēju ļoti bieži pa naktīm ( galvenokārt sanāk tikai pa naktīm, jo pa dienu nodzeros, tad pamožos ap 00:00 un tad līdz rītam spēlēju cs) un tad nu parasti serveri iet tīrākā elle un nav iespējams normāli uzspēlēt, čīteru ka nemetas, bet admina neviena (ĻOTI reti, kad kāds ir), tad nu varbūt varētu iedot man kick, lai varētu izkikot un bļe lai viņi saprastu, kad serverī ir admins un nekāda paspēlēšana viņiem tur nesanāks. Adminu prasu uz naktīm, jo pa dienu viņu ir dahuja un tad viņš wnk nav nepieciešams.

p.s: cs spēlēju kādus 2-3 gadus, un čīterus jau viennozīmīgi atšķiru + pa naktīm jau parasti ir tadi čīteri par kuriem pat nav jāspriež, viss acīm redzami ir skaidrs. + ja svarīgi pilngadīgs esmu. Now all is in your hands!

Link to comment
Share on other sites

Nee, tev vajag labak iedzert alus, neka dabut tiesibas  smiliez.de_2076.gif

UPDATE: Ja godigi nesaprotu, kam tie admini tik daudz vajadzigi, GANDRIZ vienmer ir kads serveri, ja ne pat 5 admini. Vienigi kad kads dabon adminu, pajiet laicinjsh, vinjam apnikstas tur kadu kickot, skatities vai chito, vai ne, utt , tad mo6 var kadam iedot, lai ir kads kuram ir stimuls to darit, bet ta kopuma ir tiesham pietiekoshi vinji (admini).

huh.gif

Link to comment
Share on other sites

ja cilveks prasa xk, tad vins grib klut par audzinataju. Mans ieteikums ir dot vinam xk, xslap, xslay un xg. redzes kaa ies un tad jau var no zalajam uz sarkanajam ar laiku.

neko sliktu nevaru par vinu pateikt.

Link to comment
Share on other sites

jāuzliek ir. piemēram tagad viņš vienīgais serverī varētu ar čīteriem cīnīties. džeks spēlē daudz, arī pa dienu protams, bet nu vispār ļoti daudz + ir ļoti centīgs, tā ka gan jau nefragos, bet labprāt uzmetīs aci čīteriem, ja par kādu kadru radīsies šaubas (tagad ja tev uzliks accessu, tev tas BŪS jādara, saprati!??! smile.gif )

un vispār kaut vai tāpēc, ka moderatora status ar no-admin-rights kopā galīgi neštimmē. trust me, i know wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...