Asijs Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) Iegāju Everestā, apskatījos temperatūras un ieraudzīju, ka GPU Diode temperatūra ir 80. Var kāds mani apgaismot, kas man ir jādara, lai tā temperatūra būtu mazāka? Edited June 8, 2011 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Iztīri putekļus, nomaini termopastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 It kā man pie radiatoriem un ap pašu kasti nav putekļu. Man skrūvēt vaļā un skatīties vai iekšā nav putekļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 par kaadiem radiatoriem tu runaa? normaali shamiem buutu jaatrodas korpusaa iekshaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Bļāviens, sajaucu radiatoru ar ventilatoru, fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Tak noņem vāku un iztīri visus putekļus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Neaizmirsti to , ka tagad ir vasara lol, viss uzkarst x2 vairāk.. pašam arī tagad virs 75+ turās def 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Neaizmirsti to , ka tagad ir vasara lol, viss uzkarst x2 vairāk.. pašam arī tagad virs 75+ turās def 45 ārzemēs cilvēki piedomā pie tā visa jo nav tādas ziemas vasarā mierīgi ~18 grādi pamēģini kādu kičīgāku kūleri sameistarot + iztīri putekļus un uztaisi/ieliec vēl papildus vietas kur siltumam izvadīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
mono^ Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Nonem vāku un pieliec parasto galda ventilatoru, labs pagaidu risinājums, man v-karte tā mēnesi stāvēja, savādāk kārās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now