Jump to content
GIGN Forum

Battlefield 3


b0r1ng
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

BF3 paliek vēl vairāk CODīgāks... Viss uztaisīts tā, lai pats lielākais līkrocis varētu kādu nošaut ik pa laikam... Un tas revaivs... brrr... ja tevi pacēļ kaut kur krustugunīs - tevi 99.9% atkal nošaus...

Edited by b0r1ng
  • Like 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

sorry par translitu (nav lv valodas uzliktas, kad liku win7 izveeleejos anglju smile.png )

ierakstiiju shito jautaajumu arii battlefield.lv bet nu varbuut arii te kaads zin

taatad kur pirkt? saprotu ka yuplay.ru ir visleetaak (tb ap 17 lati) bet man ir probleema ar to, ka nav VISA un manaa swebankaa es to uztaisiit vairs nevaru (jo viens krediits jau tur ir). ja es peerku teiksim bf3 + bf3b2k no 4games.lv, tad cik saprotu ar piegaadi buus 27 lati. vai tad, ja es peerku abus jewelbox variantaa vai man ir iespeeja bf3 ar b2k novilkt no neta un izmantot tikai atsleegu? jo buuveejot jauno pc nenjeemu dvd, negribeejaas speciaali liekus 14 ls izdot smile.png

ko juus man ieteiktu manaa situaacijaa dariit? gribu sev bf3 ar b2k.

Edited by Outlawz
Link to comment
Share on other sites

mjaa. kaut kaa ne taa. lidmashiinas vadaas jociigi, visi ierochi ir kaut kaadi jociigi (lai gan doshu laiku, iespeejams veel neesmu pieshaavies). tachu lielaakaa beeda ir tanks ar kuru vairs nav iespeejams neko izdariit (domaats ar diseiblotu tanku neko nevar izdariit), vieniigais ko tagad var dariit ir nobaazeeties kaada klusaa vietaa un kempot. vispaar likaas, ka kopumaa kemposhana ir palikusi taada kaa izteiktaaka it sevishkji manaa iecieniitajaa conqest modee. laikam buus jaapaariet tikai uz squad rush un b2k conquestaa. varbuut probleema ir random squadi es nezinu :)

bet nu tik traki nebija pat bfbc2. kaut kaa jociigi, taa it kaa bf buutu uztaisiijis plastisko kjirurgjiju un tu it kaa piekriiti, ka izskataas labaak bet tomeer tas nav tas... varbuut vienkaarshi jaapieshaujas.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

peec gada.... bet hvz redzees ko vinji tur taisiis, yo grafikas zinjaa tur neko daudz nepeliksi, cik saparatu, ka pataisiis nedaudz draudziigaaku e-sportam to visu, veel spectatoshanu pielikt... jaasaka bf3 nav ideaals, bet vai jeega taisiit jaunu speeli uz taa pasha dzinja ir baigaa jeega, hvz.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

pagaidām nē. bet, tas iespējams ka vakar sanāca būt visu laiku pie zaudētājiem un protams masēja pamatīgi :) gunships patika. bet nu kalnainajā baigais bardaks bija. patika tā ar bīču (neatceros vēl pagaidām nosaukumu). bet nu par cik lielu daļu karšu aizņem pilnīgi nekas, tad tagad pat vairs nav tā īsti kur noslēpties ar tanku un ja tu esi 1 vs 2 tad pizģec :) kaut kā not cool, kad visu nosaka tikai tas kurā pusē vairāk tanciņu a skillam vairs nav vietas.

Link to comment
Share on other sites

btw runājot par skillu un bf2 bf3 salīdzināšanu

bf2 kādu helīti nonest ar tanku vienmēr bija notikums, nesaku ka tas bija nereāli, taču samērā reti. bf3 nonest helīti ar tanku ir daudz biežāks notikums. protams, labus pilotus diez vai izdosies viegli apčakarēt, taču tādu ir samērā maz.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...