Podarok Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Labdien. Vai Jūs man varētu palīdzēt nomainīt visas war3ft funkcijas "get_user_team" uz "cs_get_user_team" lūdzu, vienkārši ir tāda problēma, ka teamkilli ZM, piemēram tu nogalini ZM un tev atņemās scores! Tāpēc man vajag nomainītto funkciju! Palīdziet lūdzu! Un vēl Night Elfa ultimate (race_elf.inl) failā, par cik tas efekts ZM + WAR3 nestrādā, es velētos nomainīt viņa ultimeitu, lai kad uzsit to ultimeitu uz cilvēka, tam cilvēkam paliek melns ekrāns uz "X" sekundēm (vajag definu)! Palīdziet lūdzu! Viss ko vajag mainīt atrodas /scripting mapē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Neviens par brīvu tavā vietā neko nedarīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 (edited) Atceros, pirms kāda laika tu jau šo (no get_user_team uz cs_get_user_team) prasīji, tā arī beigās tu man neatbildēji, pa PM! Edited May 22, 2011 by Opium_doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Atceros, pirms kāda laika tu jau šo (no get_user_team uz cs_get_user_team) prasīji, tā arī beigās tu man neatbildēji, pa PM! laikam viņam maksāt negribējās Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristapuciitis Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Neviens par brīvu tavā vietā neko nedarīs. tad pasaki- nax tādi forumi ir vajadzīgi?? Tad sadaļā "Servera konfigurācija, plugini, etc..." cilvēki neko nerakstītu, ja zinātu, ka tur viss ir par maksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 es varu palidzet pateikt/ieteikt kaa veidot, bet nechakareshos es tak visu dienu, lai tev garastavoklis uzlabotos... ps. kapec tev neiet elfa ultimate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 tad pasaki- nax tādi forumi ir vajadzīgi?? Tad sadaļā "Servera konfigurācija, plugini, etc..." cilvēki neko nerakstītu, ja zinātu, ka tur viss ir par maksu. Lai tev nax būtu ko pajautāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now