enfuego777 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) Pag es ņepoņal, ko es jums mazajiem esmu izdarījis, ka man bans? Ja zinu esmu psihiski nestabils, nu un ko? Kas es kautko nepareizu pateicu? Es takš saku tikai, kā es domāju, jūs jau varat domāt kā jūs vēlaties! Ja godīgi ja tu domā, ka esi adm tad man bišku māc šaubas kas vispār tev ir iedevis tādas tiesības! Jo kā izrādās mani nobano neparko! Un vēl plus man iedot warn neparko, nē nu forši čaļi forši! Es vispār nesaprotu kāpēc dot warn, ja tāpat tiksi izbanots??????????????????????? Es takš saku ielikšu kloķi viesiem jūsu adminimem, labi dažiem! Jā zinu man nav norm internets, man ir triatels, lago visu laiku, tas tikai pagaidām. Noņemiet takš to warn tāpat esmu venīgais psihiski slimais:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja godīgi es gign.lv pazīstu jau 7 gadus! lab meloju 10 gadus! Varbūt uzreiz mani izbanojat un miers? Edited May 14, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Tu esi ļoti nekonkrēts un nesaprotams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 (edited) Tu esi ļoti nekonkrēts un nesaprotams. Nē nujā, ta kā es domāju tikai daži, bet es tiekos ar veciem ļāudīm un visi piekrīt tam ko es saku, kāpēc lai es būtu nepareizais! Es saprotu man tagad ir grūti un es raudu šeit forumā, bet varbūt vajag būt drusku iecietīgam? Un cieniit viens otra domas! Edited May 14, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Izlasi tajā topikā kāpēc tu tiki izbanots. Tur ir skaidri un gaiši rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 Izlasi tajā topikā kāpēc tu tiki izbanots. Tur ir skaidri un gaiši rakstīts To sauc par izdomaatu reason! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 ok, apnika tas daunis, atbrīvoju uz nedēļu. Nu jau raksta, lai acīmredzami besītu ārā pārējos. Man gan nešķiet izdomāts. Tīri pamatots Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Ejam CS spelet? taisam topiku ciet,kam mums tas vajadziigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 nobano neparko! problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 [kautkāds murgs]... Ja godīgi es gign.lv pazīstu jau 7 gadus! lab meloju 10 gadus! 10gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Tu principā noteikti nebiji pelnījis banu, man šķiet, ka vajag vērsties pie augšas, lai šo problēmu atrisina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Macho ir tautas virzīts deputāts kurš pārstāv vairākuma gribu/viedokli. Lai arī tev liekas, ka tev izbanoja viens konkrēts macho, bet patiesībā to izdarijām mēsi visi (atskaitot tevi) kopā, rūpēs par sabiedrības drošību un veselību. Tāda ir demokrātija. Face it! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 (edited) Kuram krata, cik sen Tu pazīsti GIGN? Svarīgi ir tas, ko Tu šeit dari. Šajā gadījumā Tu dzen sūdu, raksti puslīdz šizofrēniskas idejas/domas, vēl te citiem kaut ko skrāpē augumā. Nu, neesi te vēlams, laikam. That's about it. Turklāt, izdomāts/neizdomāts iemesls - kam tas interesē? Šī tomēr ir privāta vieta, ne valsts iestāde. Attiecīgajiem cilvēkiem ir privilēģija kādu nahrenizēt arī bez iemesla, ja tas dzen sūdu. Tik, lai viss būtu visiem saprotami, tad iemeslus norāda. Edited May 15, 2011 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Es teiktu, ka macho tur pārcentās ar banošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Es teiktu,ka enfuego vai kā tas rakstās derētu iemācīties vismaz rakstīt cilvēcīgi,nevis taka tāds urāls puskrieviski/puslatviski , vēl arī bieži no viņa tekstiņiem nāk ārā nesmuki lamvārdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Tak neuztraucies, ir viens lielisks iemesls, lai šeit tu varētu palikt! Te, gignā, uzturās daudz nepilngadīgo un viņiem izlasot tavus postus ir skaidrs, ka narkotikas cilvēku degradē un tu esi tam lielisks piemērs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now