Jump to content
GIGN Forum

Why Ban?

enfuego777
 Share

Recommended Posts

Pag es ņepoņal, ko es jums mazajiem esmu izdarījis, ka man bans? Ja zinu esmu psihiski nestabils, nu un ko? Kas es kautko nepareizu pateicu? Es takš saku tikai, kā es domāju, jūs jau varat domāt kā jūs vēlaties! Ja godīgi ja tu domā, ka esi adm tad man bišku māc šaubas kas vispār tev ir iedevis tādas tiesības! Jo kā izrādās mani nobano neparko!

Un vēl plus man iedot warn neparko, nē nu forši čaļi forši! Es vispār nesaprotu kāpēc dot warn, ja tāpat tiksi izbanots??????????????????????? Es takš saku ielikšu kloķi viesiem jūsu adminimem, labi dažiem! Jā zinu man nav norm internets, man ir triatels, lago visu laiku, tas tikai pagaidām. Noņemiet takš to warn tāpat esmu venīgais psihiski slimais:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja godīgi es gign.lv pazīstu jau 7 gadus! lab meloju 10 gadus! Varbūt uzreiz mani izbanojat un miers?

Edited by enfuego777

Tu esi ļoti nekonkrēts un nesaprotams.

Nē nujā, ta kā es domāju tikai daži, bet es tiekos ar veciem ļāudīm un visi piekrīt tam ko es saku, kāpēc lai es būtu nepareizais! Es saprotu man tagad ir grūti un es raudu šeit forumā, bet varbūt vajag būt drusku iecietīgam? Un cieniit viens otra domas!

Edited by enfuego777

Macho ir tautas virzīts deputāts kurš pārstāv vairākuma gribu/viedokli. Lai arī tev liekas, ka tev izbanoja viens konkrēts macho, bet patiesībā to izdarijām mēsi visi (atskaitot tevi) kopā, rūpēs par sabiedrības drošību un veselību. Tāda ir demokrātija. Face it!

Beefs

Kuram krata, cik sen Tu pazīsti GIGN? Svarīgi ir tas, ko Tu šeit dari. Šajā gadījumā Tu dzen sūdu, raksti puslīdz šizofrēniskas idejas/domas, vēl te citiem kaut ko skrāpē augumā. Nu, neesi te vēlams, laikam. That's about it. :sparta:

Turklāt, izdomāts/neizdomāts iemesls - kam tas interesē? Šī tomēr ir privāta vieta, ne valsts iestāde. Attiecīgajiem cilvēkiem ir privilēģija kādu nahrenizēt arī bez iemesla, ja tas dzen sūdu. Tik, lai viss būtu visiem saprotami, tad iemeslus norāda.

Edited by Lumpy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...