-=trust=- Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Vēlos pievienoties Jūsu komandai un pierādīt ka esu labs admins, kā arī pilnvērtīgi pildīt savas funkcijas. 1. pieteikumu atbalsta - Holllow^Life 2. vēlos iegūt - slap, slay, kick, gag 3. laiks kad uzturos @ Gign - tā kā darba laiks ir mainigs, prakstiski, kad ir brivaks laiks, tad uzspelēju (gan pa dienu, gan vakaros un nakti) 4. GIGN serverī spēlēju +/- kkur gadu... 5. Vecums - 21 6. Nodarbošanās - darbs (starptautiskie komercpārvadājumi); macības LU EVF; sporta aktivitātes 7. Pieredze - 4id, kopideja 8. Atrašanas vieta - Rīga 9. REG nick - regots trust^ 10. Stati: http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=1327 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Spēlē jau mūžību, čīterus atšķirt spēj un labi iederēsies adminu pūlkā. Online pietiekami pieklājīgs. Neesmu admins, bet esmu te spelejis 100x vairak par tevi fragn un cieni mani - neraksti kirlicā. neesmu es tavs rajončiks! Edited May 8, 2011 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 bet tu neesi admins. Citā situācijā es būtu viennozīmīgi par, bet vai nav tā, ka pubā admini ir ļoti daudz un vēl daži? Ja es kļūdos , un cilvēki tomēr ir nepieciešami , tad es dodu rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 spēlē sen. sūdus netaisa, ir pieredze jau kā adminam un sākuma komplekts nav nemaz tik liels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) bet vai nav tā, ka pubā admini ir ļoti daudz un vēl daži? +1. Foruma aktivitate "HUEVENJKAJA". Un tas nav taadas komandas, kadas tiesham tev ahuetj ka vajadzigas. Sorrz, bet sheit ANTI. ;[ Edited May 7, 2011 by fragn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 kaada jeega neprasit uzreiz standarta paku, ja pec nedelas tapat naks un prasis xb utt, jo serverii ir 4iiteri, maz speletaji jamaina mape utt? un vispar anti, pirmo reizi redzu, aktivitate ir nekada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maati Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 gribeju pajautat, cik gadu ir shim adminam (Maati) ? kapec jautaju, varbut vinsh neprot lasit? es vinjam taja admin cata laikam diezgan ilgi raxtiju ka serveri ir citers (de_prodigy (19:45) #19 "TeaM LaTviA" 1298 NO_STEAM_P47 4 07:3326 0)< ja nu gadijuma nebus nobanots, savukart shis cilveks mani izlidina no servera... piedod atvaino, kam tev tas acc, lai draugiem paradit cik varens esi? adminam butu jaieit spectos un jaieceko speletaju... protams, saprotu ka ir speletaji kas bļaustas pa serveri utt, savukart es balstos uz savu admina un speletaja pieredzi. par admina nepatiesu nomelnoshanu anti. Ko mes varam sagaidiit no tevis kad busi admins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=trust=- Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 (edited) +1. Foruma aktivitate "HUEVENJKAJA". Un tas nav taadas komandas, kadas tiesham tev ahuetj ka vajadzigas. Sorrz, bet sheit ANTI. ;[ paskaties maati un vispar anti, pirmo reizi redzu, aktivitate ir nekada. haha, epix, nav jau brinums ka neesi redzejis, skatos tu pats biezi uzturies te... pajauta varbut kadam citam kas ir biezak par tevi redzejis > maati? ko sagaidit? pajauta kadam citam kas mani jau ilgi pazist gan ka cs speltaju, gan dzive > hl Edited May 7, 2011 by -=trust=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 ANTI, nepamanaaams...Shinii gadijumaaa HL rekomendacija , ir taa saucamaaa chomiskaa reakcija,kuru nebutu janjem parak nopietni veraa... Adminu tagad ir vairak nekaa gana,un tas ko vinsh prasa,nez vai ar to vispar var ko iesaakt!Uzskatu,ka sheit vnk gribas sajust kraana pagarinajumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=trust=- Posted May 8, 2011 Author Report Share Posted May 8, 2011 ANTI, nepamanaaams...Shinii gadijumaaa HL rekomendacija , ir taa saucamaaa chomiskaa reakcija,kuru nebutu janjem parak nopietni veraa... Adminu tagad ir vairak nekaa gana,un tas ko vinsh prasa,nez vai ar to vispar var ko iesaakt!Uzskatu,ka sheit vnk gribas sajust kraana pagarinajumu! nepamanams? es gan esu tevi daudz reizes redzejis, tu varbut uzspied tab kad ieiej serveri tad varbut vairak redzesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 jā, nē, es tomēr būšu pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 vins pat ar atbildem sak kljuut kaitinoshs, tev baljkjis acii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 no no no, labaak tad izskatiit pieteikumu shajaa pashaa sadaljaa, kas ir nedaudz zemaak. Maniits ir, bet atbildes gan taadas ne paaraak korektas Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ANTI... neznaju vazmozno owibajusj nu adminov na pube hvataet, uz prosto davno menja nebilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) I te pēkšņi no debesīm nokrīt ar nūbiņa foruma aktivitāti, kam ātri jādod kautkas, pēc manas saprašanas tev nekas nepienākās. Jūs visi sakat, admini ir daudz, tad kāpēc jūs vienmēr iedodat tiesības, kas atnāk un paraud kāds viņš labs un tā tālāk... GIGN PUB Admini ir daudz, bet pārsvarā ienāk tikai. Dont DeaDly Good Man R_ Miedzinš Hoolow life Matti lmz ManuVietuieņemregistreetais bezbiksis Fake Epix A pārējie vispār nerādās, ja ienāk tad 1 reizi mēnesī, priekš kam vispār dod adm ja lielākā daļa no viņiem nerādās PUBĀ? Tad jau tik pat labi es varētu prasīt. Un kas tas trust vispār ir tāds, jā spēlēt viņš māk tas arī viss, i to zem jautājuma vēl. Edited June 3, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) A pārējie vispār nerādās, ja ienāk tad 1 reizi mēnesī, priekš kam vispār dod adm ja lielākā daļa no viņiem nerādās PUBĀ? Tad jau tik pat labi es varētu prasīt. Un kas tas trust vispār ir tāds, jā spēlēt viņš māk tas arī viss, i to zem jautājuma vēl. Ir dalja admini kam ir access uz steamid, liidz ar to tu gribot vinju nepaziisi: dady, es, paareejie jau listaa kururs tu esi pamaniijis Edited June 3, 2011 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 stimotie, kas maskejas ir cash,l1nk1ns un jerrijs....Un jona arii,bet to neesmu manijis... Pedejaa menesha aktivita arii kritusies 5h pa visu menesi....Tatad aktivitate bija tikai lai iegutu acc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 goodij es mineeju tos ar kuriem man pasham peedeeja alaika air sanaacis saskrieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 goodij es mineeju tos ar kuriem man pasham peedeeja alaika air sanaacis saskrieties Nu kur tad ir jūsu miikstais, kam jūs iedevāt acc GIGN PUB????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 vins spele no riitiem loti biezi taa kaa enfuego te uzdirsiens nevietaa ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 nez es viņu nekad neredzu no rītiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 nez es viņu nekad neredzu no rītiem! Beidz te taisīt offtopiku un nevis tu mani neredzi no rītiem, bet es tevi neredzu no rītiem =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Es redzu to, ka naakamais offtopikeris (lol) sanjems warnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now