kept Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) Hello. Nedēļas nogalē došos pie dabas krūts. Līdzi ņemšu macbūku, bet man būtu svarīgi arī, lai es tiktu pie interneta. Esmu dzirdējis par tādiem usb flash veidīgiem internetiem? Kurus ir iespējams nopirkt.. bet vai ir tādi uz konkrētu laiku nevis tur uzsākot kaut kādu ikmēneša pieslēgumu? Tātad, meklēju izdevīgāko internetu, ko es varētu iegādāties un lietot kādas 4 dienas.. Iesakiet ko ņemt un no kā mukt prom. Edited May 2, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Aizej uz tuvāko Bites salonu un paņem Bites interneta testa modemu uz pāris dienām par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 lmt un tele2 mobilais internets arī ir pieejams uz testa laiku, uz 14 dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 lmt un tele2 mobilais internets arī ir pieejams uz testa laiku, uz 14 dienām. Mobilais internets.. Tas ir iespraužams datorā? Kāds ir tā ņēmis? Kādu informāciju viņiem ir jānorāda un kā tur viss notiek? Viņi iedod man kaut kādu daiktu ar kura palīdzību es tieku pie neta... Kad tas laiks ir notecējis es nesu viņiem atpkaaļ un saku - "Ziniet, baigais mēsls, man nevajag. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Mobilais internets.. Tas ir iespraužams datorā? Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Ja Tev nav 22 gadi, tad ņemot Tele 2 modemu jāiemaksā drošības nauda ~60Ls. Atdosi modemu, atdos naudu. Es ņemtu pie Bites, dod uz piecām dienām. Cik pats esmu testējis un lasījis, tad ātrākais nets. Tas gan lielā mērā atkarājās no vietas, kur atrodies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Es ņemtu pie Bites, dod uz piecām dienām. Cik pats esmu testējis un lasījis, tad ātrākais nets. Tas gan lielā mērā atkarājās no vietas, kur atrodies. Jā, tā tas ir. Ja tavā spotā nebūs 3G pārklājums, vai vismaz tuvu šim pārklājumam, tad vari rēķināties, ka lapu ielādes ātrums būs nervus kutinošs pasākums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 draugiem bija tas lmt un tele2, teiksim tā - baigais sūds! lēns, karās, izslēdzās, bet, protams, tas jau arī atkarīgs no tavas lokācijas vietas. neieteiktu viņu(modemu) nekādā veidā apskādēt vai ieskrāpēt, viņi tev ādu pār acīm pārvilks un liks maksāt, PAT PAR MAZĀKO ŠVĪKU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 Nu man uz 5 dienām pietiks. Līgums arī ir kaut kāds? Ir kaut kas par to, ja tomēr neņem un ir kaut kāda švīka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Nu ja tu izdomā neņemt, tad nekas, atdod un viss. Ja būs švīka, tad būs jāmaksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 Nu ja tu izdomā neņemt, tad nekas, atdod un viss. Ja būs švīka, tad būs jāmaksā. Tas ir jebkur vai tikai Tele2? Viņi pēc tam tur baigi pēta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Nu mums tā bija ar TELE2, bija mazītiņa švīka virsū, pie 25 ls bija jāmaksā, viņš nemaksāja un ceņņiks tikai auga, bet domāju, ka visiem tā varētu būt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 Un kā ar to līgumu? Bija nebija? Un tur bija kaut kas par to, ka ja ir nelieli vizuāli bojājumi, ka tad viss...maksā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Cik atmiņa neviļ, tad viss tas pats, kas pērkot viņu, nokārto formalitātes un pēc 14 dienām varēji nest atpakaļ, ja nepamierina. Nu jā, ja ir bojāts/skrāpēts, tad maksā un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 Skaidrs. Tad būs jāietin kādā mīkstā lupatā un nebūs problēmu. A viņam nenāk apkārt kaut kāda drošības plēve taka telefoniem uz ekrāniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 (edited) A kādā veidā tad viņi var pieprasīt lai maksā? Par kaut kādām švīkām? Es jau varu pateikt, ka tur tā bija, pati/pats vainīgs, ka neapskatījies, es gan apskatījos un zināju. Edited May 3, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Viss uz vietas tiek izpakots, apskatīts un, tad/ja tu teiksi, ka tāds jau bija, viņi tev - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 Nu tu vēl neatbildēji, kādā veidā viņi var piespiest man maksāt, ja tomēr ir tā viena švīka. Ja jau nav līgums nekāds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 LĪGUMS TIEK SLĒGTS, IT KĀ TU PĒRC! 14 dienas ir pārbaudes laiks, ja nepatīk, tad nes atpakaļ, ja ir švīka maksā - draugam bija jāmaksā 27 ls un modemu atpakaļ neņēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Hz kas tev tur, bet es atnesu atpakaļ to modēmu manāmi ielocītu un viss ok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Hz kas tev tur, bet es atnesu atpakaļ to modēmu manāmi ielocītu un viss ok . tu jau lisijs kačoks esi, viņiem bailes kaut ko teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Njeeemu Tele2 galiiga kaka...Iemeigjinaju LMT, bija nedaudz labaak,bet zinu kam bite, cilveki kas laukos dzivoo, labaakais variants... Jaa tev iedod ligumu, u.t.t Pec tam vinju lauz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Vasarā bija šitas Labākais, kāds ir bijis (nav mēģināts bites modēms) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 (edited) Hz kas tev tur, bet es atnesu atpakaļ to modēmu manāmi ielocītu un viss ok . Tele2, Bite, LMT? Kur? Un ko tu daŗīji, ka salocīji? Jā, es būšu laukos, kā jau pie dabas krūts. So, tad iet pie Bites? Tur arī dod bezmaksas, ja? Edited May 3, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now