dyversant Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Man sheit patiik ieiet reizi nedelja,, ir no ka atlasit lasamvielu. Shis topiks viekarshi spridzina dirsu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 neizstaipaas? :DDDD Ahuejenais jautajums epix Zhetons tev Urban, tu ar šito parādi cik nožēlojams esi, tiešām! Es arī dzīvoju laukos ( tevis dēvētajos), bet man kaimiņi ir ik pēc 10 metri! Govis vai cūkas, vai citi lopi nav, dzīvoju privātmājā, zāle jāpļauj un malka jaskalda katru vasaru un zini kas? Es jūtos krutāks par tevi, jo nedzīvoju dzīvoklī un nav jāiet uz solārīju, lai dabūtu iedegumu, kā arī jāapmeklē kačene, jo pats varu to visu sadabūt šeit, so get a life noob! EDIT: Nē, tiešām, čalis dzimis Rīgā un domā, ka ir pasaules naba, tas ir vnk psc, kur cilvēkiem šauras pieres! Ne visi cilvēki ir dzimuši biezās ģimenēs un, lai par to nodristu ir tiešām jabūt stulbam! Es varu derēt, ka sēžot šeit, laukos, dzīvi izbaudu vairāk nekā tu savā piesmakušajā pilsētā! EDIT2: Emo var vispār iet dirst! Sorry nebiju domajis tik traki shaut globali ar to visu Vajadzeja piemest klat tieshi to lauku regionu , kura dzivo nightmares ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ne nu es to domaju no tada varianta, pamegini sev uz kajam splavas pavilkt, tad nu kas notiek tur? ja pareizi izprotu, ka vaksacija ir ar vasku un to liimejamo streemeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ne nu es to domaju no tada varianta, pamegini sev uz kajam splavas pavilkt, tad nu kas notiek tur? ja pareizi izprotu, ka vaksacija ir ar vasku un to liimejamo streemeli Tur jau nekas "nepavelkas", viens raaviens un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 neizklausaas parak humaani ziletes ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 neizklausaas parak humaani ziletes ftw. Es savai maigajai aadai zhileti tuvumaa nelaistu Tak vaksaacija FTW, 3 nedeeljas miers, 20 min saapes pacieshamas, peec tam neataug rugaaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Nu nezinu! Dirsu skūt ar skuvekli tur ir baigā problēma ka točna tie rugāji pēc tam duras dirsā! Bet šitas točna strādā - es nopirku sieviešu epilatoru. To var uz kājām epilēšanai izmantot. BET - pats galvenais - tam epilatoram ir tāds maziņš griezeklītis (kā matu skujamais) un ar to baigi superīgi skūt olas un dirsu, jo skuvums nesanāk pilnīgi pliks (t.i. paliek kāds milimetrs). Tas rezultē visos iespējamajos labumos uzreizu: 1) sausais skuvums bez sāpēm un asinīm 2) asi rugāji neķeras biksēs un neduras dirsā 3) penis izkatās kā kludi skūts un meitenes to sajūsmā ņamā! Tā lūk! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Kapēc gan nevar vienkārši tās spalvas raut no putraimnieka ārā ar pirkstiem? Tad arī rudzi aug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 nē, tu paliec plikolis visu mūžu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Laikam jau tapēc ka var izraut ārā ar tām spalvām visu to svīstošo pirdeli laukā. Ja tās spalvas tanī pakaļā aug, tātad tur ir auglīgs ānītis, tāpat kā kartupēļi ķieģeļos neaug, tā arī spalvas neaugs sūdīgā dirsā. Var arī ar pakaļu pabraukāt pa speciālo TOPSHOP dirsas ēveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Laikam jau tapēc ka var izraut ārā ar tām spalvām visu to svīstošo pirdeli laukā. Ja tās spalvas tanī pakaļā aug, tātad tur ir auglīgs ānītis, tāpat kā kartupēļi ķieģeļos neaug, tā arī spalvas neaugs sūdīgā dirsā. Var arī ar pakaļu pabraukāt pa speciālo TOPSHOP dirsas ēveli Top Shop dirsas ēvele Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Laikam jau tapēc ka var izraut ārā ar tām spalvām visu to svīstošo pirdeli laukā. Ja tās spalvas tanī pakaļā aug, tātad tur ir auglīgs ānītis, tāpat kā kartupēļi ķieģeļos neaug, tā arī spalvas neaugs sūdīgā dirsā. Var arī ar pakaļu pabraukāt pa speciālo TOPSHOP dirsas ēveli Tas par to auglību tik tāds aizbildinājums no kādas psiholoģiski emocionālas traumas, kad par tavu spalvaino āni ir ierēkuši čomi vai kaut kā tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Lai būtu iespēja kādam ierēkt par kāda spalvaino āni.. Vajadzētu apsēsties, piemēram, uz paklāja, vislabāk uz balta fona, nogulties uz muguras, pacelt kājas augša paplest ar abām rokām dirsas vaigus un likt kādam maigi pabraukāt ar pirkstiem gar to aizaugušo muciņu, un tad konstatēt mežainumu, havanu, vai attiecīgi stepi. Nē, man tā nav bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Lai būtu iespēja kādam ierēkt par kāda spalvaino āni.. Vajadzētu apsēsties, piemēram, uz paklāja, vislabāk uz balta fona, nogulties uz muguras, pacelt kājas augša paplest ar abām rokām dirsas vaigus un likt kādam maigi pabraukāt ar pirkstiem gar to aizaugušo muciņu, un tad konstatēt mežainumu, havanu, vai attiecīgi stepi. Nē, man tā nav bijis Šis skan vel pretīgāk par to naudiņas^ ievietoto stāstu (par sviedrainajiem vaigiem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Bleeee fuuuu....Sudiigi palika,no jerrico lasiita.... ehhhhhhhhh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 (edited) Vai arī, ja tev ir bijis Borata zaļais peldkostīms un tu jurcē esi metis ritentiņus un tā centimetru platā strīpa, kas aizsedz āni, nedaudz noslīdējusi. Edited May 11, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 kept, diezvai pēc tādām sporta aktiviātēm tur vēl tā svītra būtu zaļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 kaut ko tik smieklīgu sen nebiju lasījusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 kaut ko tik smieklīgu sen nebiju lasījusi Kas tur smieklīgs, tu neskuj genitālijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 @kristai sen nebiju šito skatījies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 AmE, mūc kamēr vēl vari Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Kas tur smieklīgs, tu neskuj genitālijas? ej dirst nehumorist! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 ej dirst nehumorist! Hey - bara bara bara bara ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 AmE, mūc kamēr vēl vari tu neesi normāls :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now