Jump to content
GIGN Forum

Diezgan Patizls Gļuks Ar Amxbans

Recommended Posts

problēpa sekojoša http://kautkas.lv/amxbans Balta lapa. Pagooglēju tur tāda problēma mēdzot notikt pie deaktivizēta magic_quotes_gpc . Uzlieku uz ON , restarts kastei, nekā nemainās . viss ar datubāzēm čikiniekā , konekts ir . error reporting arī neko nesaka . Pats interesantākais ka citi linki piemēram http://.../amxbans/login.php strādā . Pēc logina pārsviežot uz ban_list balta laba jau sagaida .

Viss zem nginx , php5 . Kādi ieteikumi ?

Edited by 4ava

php5 ir plašs jēdziens, jo ir php 5.2.* un 5.3.* . 5.2.17 ir pēdējā 5.2 versija un supporta vairs nav, bet tagad visur figurē 5.3, un daudziem skriptiem, kas rakstīti uz 5.2 ir problēmas ar 5.3 (tiem pašiem psychostatiem). Pirmkārt uzraksti, kuru amxbans versiju centies uzlikt, un noskaidro kāda php versija tev ir (vari izmantot phpinfo()).

roleeks

error reporting arī neko nesaka .

van Helden

php 5.2.17

amxbans 5

edīte: ar php 5.3 ar nekustas ban_list tukša lapa. tākā kautkam citam vajadzētu nebūt kā vajag O.o

Edited by 4ava

Vienam cilvēkam installējot uz Ubuntu vai Centos banus, sastapos ar tādu pašu problemu.

Toreiz es liku pliku error_reporting(1), bet tas neaplidzēja, tad ieliku ini_set..., tad man parādījās errori.

Vēl palūri /var/log/nginx/ log failus, varūt tur tu atradīsi ko sakarīgu

roleeks es arī liku šādi

error_reporting(E_ALL);

ini_set('display_errors', 1);

.. tūlīt pačekošu logus

vienīgais kas ar baniem bij saistīts bija

[14-Apr-2011 20:23:16] PHP Notice:  Array to string conversion in \server\www\amxbans\include\config.inc.php on line 31

[14-Apr-2011 20:23:16] PHP Notice: Array to string conversion in \server\www\amxbans\include\config.inc.php on line 32

bet tas bija dēļ to ka magic pribambass bija Off .

Pārinstalēšana nelīdz . PS amxbans 6.0.3 darbojas , tieši 5 versija nedarbojas . Bet zinot ka 6.0.3 ir caur ***** izvilkta , nepieciešama tieši 5 versija . Nevar būt kautkas spešl @php.ini ? Varbūt kāds atribūts ir ieslēgts pa daudz @php.ini?

Edited by 4ava

Jaunajā PHP versijā magic_quotes ir depricated funkcija, jo viņi uzskata, ka šī funkcija padara webu ļoti ievainojamu.

Vienkāršākais variants ir ieslēgt atpakaļ tos mq, otrs variants ir visu kodu pārrakstīt visu kodu.

Palasi par magic quotes, var būt sapratīsi, kāpēc tev ir tie errori :

Magic Quotes

tagat problēma neapstājas pie mq tur man pašam viss ir skaidrs kā diena, bet gan pie tā ka uz nginx neiet amxbans 5 bet uz apache iet( šodien notestēju ). Neieteikt " lieto apache .." jo tas nav risinājums problēmai

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...