maati Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Labdien, situācija ir tāda ka vēlos šajā krīzes laikā palīdzēt GiGn komūnam ķerstīt neģēļus. cs GiGn pub. server 1. pieteikumu atbalsta - Teddy 2. vēlos dabūt iesākumā - xk, xvote, xslap, xg, xnick, adminchat. 3. laiks kad uzturos in Gign - savās brīvdienās un pēc darba vakarā pec pl.20 4. GiGn serverī spēlēju - kopš viņš parādijās --nick in past TARAKAN ,Smoke 5. psiholoģiskais stāvoklis - 27 6. ieņemamais amats - Šefpavārs picu cepējs 7. dienests - criminal-tm serverī 8. Atrashanas vieta St.helier,Jersey,UK 9. Ir dators ar paroli, patstaviga IP, steam, reg nick. ar cieņ. Maati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 tu gadijuma nenonac ar sevi pretrunas? kjerstisi negjeelus, bet xb neprasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Atbalstu, sakarīgs chalis, sūdus nevārīs! Vienīgi nezinu vai spēs atšķirt čīterus, jo skills ir zem katras kritikas, iespejams saistits dēļ tā, ka liels pings! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 It jau nav ne vainas, tikai es nezinu, vai PUBā ir adminu deficīts. Katrā gadījumā, neesmu pret Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 patstaviga IP ar cieņ. Maati A taa patstaaviigaa IP adrese nevar patstaaviigi banot chiiterus? Kandidaats jau GIGN rindaas zinaams, bet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 adminu it kā ir pietiekoši, bet.. paskatījos status, spēlē pēc divpatdsmitiem un pat ap četriem reizēm. protams divu stundu nobīde ar UK laiku šeit lieki noder atbalstu maati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 GiGn... Bet jā, pēc statiem ir pietiekami aktīvs. Lai jau puisim tiek iespēja. Kā nekā, jebkurā mirklī var noņemt tās tiesības. REcZczCZczcZczcz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Domaaju ka votemap uzreiz nav vajagdziigs...Ka ar kick,slap un slay pilnibaa sakumaa pietiktu... REC...Lai gana ir pieraadiijies,kad adminu netrukst shobriiid ONLINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ja manas smadzenes strādā pareizi, tad maati jau vienreiz prasīja acc un pie tā tika. sakarīgs cilvēks, rec uz visu, pat xb, ja grib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Fake, nedaudz kļūdies, Maati nekad nav prasijis tiesības gignā. Vienīgās tiesības viņam gignā bija ~2003. gadu, kad Criminal klans vēl atkīvi pastāvēja. Par čīteru atpazīšanu šeit nevar būt ne runas, jo viņš neprasa xb pēc mana ieteikuma. Sākumā lai paspēlē bez xb, ja tiešām viņam būs vaidzība pēc tā, droši, lai raksta, izskatīsim. Par statiem, emm, viņam kaut kā ļoti maz online stundas parādās, dīvaini, zem Criminal. Maati es viņu statos arī atrast nevaru. Tā noteikti nav problēma, jo daudzi oldschool/vai aktīvi spēlētāji var apliecināt to, ka viņš daudz ilgāk spēlē nekā no janvāra. edits: sapratu, stati ir bijuši resetoti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 varu teikt, ka vins speelee naktiis un daudz, ari mani ir saucis, prasijis paskatities. Es vinu atbalstitu, vienigais, kas mani mulsina ir xb, neesmu isti parliecinats, ka vins skilotos atskir no 4iteriem un neiet runa par brutaliem iamiem, wh. Vismaz votemap, slap, slay es noteikti atblastu, parejo, lai parada pats cik labi tiek galaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 mēs varam droši piešķirt maati standartpaketi, jo es piemēram labāk redzu oldu ar tiesībām, nekā jauno ar tām .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 cik es atceros, kādreiz tu man nepatiki. bet neatceros tikai kāpēc. tad jau droši vien nebūs bijis nekas nopietns. ķipa, uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts