laucinieks Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Sveiki, Šodien nopirku Minecraft, sāku spēlēt un aizrāva. Man personīgi patīk, un iztērētos 10 LVL nenožēloju. Varbūt kāds šeit vēl spēlē šo spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 [;hi;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Ir, ir. Un tālāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Varat lūdzu apteikt , kas jūs aizrauj tajā spēlē ? Viss ko es tur redzu ir kubi,loģiska lietiņu likšana kopā , lai dabūtu citu lietiņu un kubu likšana kopā kā lego , vai lielie plastmasas vai koka klucīsi .. tos var nopikt pa 3 - 5 Ls , un būs foršāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Sākumā šo spēli uztvēru tāpat kā dasters, pirms es pamēģināju pats. Un teikšu: "Nezinu, kas man tur aizrauj, bet ir interesanti". VIenīgi spēlēju krakoto neesmu izlēmis pirkt vai nepirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Ir nopirkta, mēdzu spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 11, 2011 Author Report Share Posted April 11, 2011 Varbūt kāds vēlas uzspēlēt multiplayer? Survival mode ar ierobežotiem resursiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Man cits jautājums. Man paziņai ir dators ar Intel video karti, bet minecraft bļaustas, ka kaut kas nav ar draiveriem. Jā, saprotu, ka tjipa vajag updeitot tos, bet tomēr palasot internetā, ļoti daudziem ir problēmas ar Intel video kartēm. Vai kādam ir nācies saskarties ar ko līdzīgu, un vai atrada risinājumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 ko tas maina, ja nopērk to minecraft? un kas tur vispār jārdara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Ja nevari atrast tik primitīvu informāciju,tad Tavs zināšanu līmenis nespēs pavilkt spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Es spēlēju. Tikai pagaidām prasās vairāk apgreidu. Piemēram, lai modus varētu multiplayerā spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 kur to speli var nokachat? velams netaa lietojam versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Spēli var nopirkt minecraft.net un uz vietas arī nokačāt/spēlēt netā. Par krakoto versiju nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 nu bljin es tak nemaksashu 15 eiras, lai paprovetu kas un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 nu bljin es tak nemaksashu 15 eiras, lai paprovetu kas un kaa Lai paprovētu pietiks ar Singe player novelkamu ņūautlav , vai tur pat orģnālajā mājaslapā Bet , nav nekas spīdoš , tā teikt apgreidots tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Lai paprovētu pietiks ar Singe player novelkamu ņūautlav , vai tur pat orģnālajā mājaslapā Bet , nav nekas spīdoš , tā teikt apgreidots tetris nu bet online ar kadu kopa ir jautrak sist to zombijus utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Būtu iekš steam nopirktu, bet tā nē..nah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 halo halo halo ir kada pamaciba kaa uz uztaisit uz sava pc serveri krakotu, gribam 2ata uzkapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Umm, cik es esmu mēģinājis, man nav sanācis uztaisīt krakotu serveri, ja jums izdodas, tad es labprāt ar jums uzspēlēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktlrs Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 ar šito baigi biju aizrāvies pirms 2-3 mēnešiem, daudz laika atstāju tur pēctam apnika, jo nebija jaunu updates, itkā ieliek kaut ko jaunu, bet tas jau nemaina spēli tik ļoti lai atkal būtu vēlme kapāt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 Epix, ja ir torrenti tad šeit novelc, palaid serveri un ieraksti server.properties failā tas kas rakstīts (divas rindiņas) un spēlē. 1.5_01 versija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 (edited) Varat lūdzu apteikt , kas jūs aizrauj tajā spēlē ? Viss ko es tur redzu ir kubi,loģiska lietiņu likšana kopā , lai dabūtu citu lietiņu un kubu likšana kopā kā lego , vai lielie plastmasas vai koka klucīsi .. tos var nopikt pa 3 - 5 Ls , un būs foršāk Tu maldies, domājot ka tas ir lego, lego nereaģē uz tavu rīcību, un nav spēle uz izdzīvošanu.Lego ir pavisam cita lieta. Tavā salīdzinājumā nav nekā kopīga, izņemot to abi veidojas no līmeņiem. Šajā spēlē katram blokam piemīt atsevišķas īpašības, un pasaule ģenerējas pati. Šajā spēlē no 1.4 versijas ir pievienoti vilki. no 1.3 gultas. Ja sāc ko veidot, tad var paiet 2 stundas nemanot. 3-5 ls lego = pāris lietas vari uztaisīt. pārdesmit lati par minecraft - vari uztaisīt PASAULI. P.S. Rakstu īsi, jo nav laika. Pašam ir alpha versija, priecājos un lepojos.Krakotās versijas sūkā. Neizklausās pārliecinoši, bet atšķirība ir... Edited April 21, 2011 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Man patīk, ka jaunajā apdeitā ir ačīvmenti ielikti.. tikai tādi paviegli... + arī statistika ir :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 Nu pa achievementiem ir tā, ka viņus varēja vairāk ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Gan jau nākamajās versijās būs vēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now