SaS^MAN Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Karoche probleema ir taada - sleedzot iekshaa pc dazhreiz nesleedzas pat BIOS iekshaa, melns ekraans nekas nenotiek. Pakustinot vadus, resetojot bios settingus itkaa aiziet. Bet sleedzot windowsu vinjsh visu laiku restarteejas. Mainot RAM'a slotus, kustinot vadus, chakarejot kontaktus pec kaada laika tomeer windows aiziet. baigais chakars iesleegt datoru. Ko dariit? * windowu rr'ojot nekas nemainas * nomainot cieto disku arii nekas nemainas * putekljus izsuuknejot nekas nemainas so wtf? ko var dariit lietas labaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Tas varētu būt dēļ izčakarētu kontaktu,vai arī RAM'a dēļ.Tev abas RAM plates ir vienādas vai katra savādaka?? (lielumā utt..)Vai ari tev mātesplate sabojāta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 barošanas bloks neizdod dīvainas skaņas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 11, 2011 Author Report Share Posted April 11, 2011 Man ir 1 RAMA daļa. Barošanas bloks dedzis nav un neizdod dīvainas skaņas. Es domāju, ka Rams ir beigts vari arī mātesplate ir beigta. Bet ko varētu mēģināt uzlabot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Paprasi, lai kāds draugs iedo tev RAM uz test i viss, ja viss aiziet, tad RAMA vaina, bet ja viss tā pat, kā ir, tad mastesplate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Vienīgais veids kā fixot šo problēmu,ir mācīties no šī čaļa.! LINK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Vienīgais veids kā fixot šo problēmu,ir mācīties no šī čaļa.! LINK! Omg Tu vari beigt troļļot? Izlasi tak par ko ir runa, pirms raksti kautkādu sūdu iekšā. es rakstīiju, ka mēģināju rr windows un pat NOMAINĪT uz jaunu cieto disku. p.s - aizmrisu piebilst - ja windows ieslēdzas, tad gan viņš darbojas tīri labi, tikai vot tā ieslēgšana gan ir ilga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Ex- Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Cik spēcīgs tev ir barošanas bloks (W)? Kā ar videokarti? Iespējams, ka nepietiek jauda, lai darbinātu visas ierīces. Vari pamēģināt atslēgt dvd un paskatīties, kas notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now