Jump to content
GIGN Forum

Suspends Peredasts Kontam


eziic
 Share

Recommended Posts

1y35l5.jpg

Sanāk foršs storyline:

1) Teddijs uztaisa gameadmin sadaļā topiku par to, ka es aizdiršot forumu un rakstot garus postus.

2) Es uzrakstu pretī, ka neko te neaizdiršu, jā, rakstu garus postus un NU UN, ka es rakstu garus postus [es būtu palaidis garām jaunu noteikumu, kurš paredz cik garš drīkst būt katra cilvēka posts?]?

3) Teddijs vairs neatbild.

4) Samurajs paņem manu kontu un nosauc Gūdmenu un Nightmare par lohiem.

5) Es uzzinu kurš to izdarīja un uztaisu topiku par tēmu - tu pats esi lohs un tā darīt nav normāli.

6) Manu kontu Eziic suspendo.

7) No savas sievietes konta uztaisu par to topiku -

8) Viņas kontu peredasts suspendo.

9) ???

Godājamie moderatori, jums viss ok ar prātu? Kas fakin' notiek?

Link to comment
Share on other sites

Izrādās, ka gūdija problēmas ar alkoholu tāds nieks vien ir :D Ok nesaku, ka es viņa vietā nedarītu to pašu ^_^

By the way, šite tiešām notiek kaut kāds nonsenss, tos kurus vajag aizvērt, paliek atvērti, tos kurus nevajag, aizver... Drīz gūdiju arī nobloķēs ^_^

Link to comment
Share on other sites

Tas īstenībā ir smieklīgi! Eziit, vainu sadzīvo ar moderatoriem vai pisies prom, citu variantu nav! Gribi panakt taisnību? Nez vai sanaks! Ja neesi pamanijis, tad dzive ta ari notiek! Tiešām nezinu par ko tevi suspendo, bet acim redzamais ir, ka tu kādam no augstak stavošiem nepatīc!

Link to comment
Share on other sites

ehh, labi, tomēr ierakstīšu. ezīša kontam tu saņēmi posting disbale sūdu, jo atkal līdi kur nevajag. Šajā gadijumā tas bija lmz topiks. Tu ierakstiji atkal kaut kādu random šitu, lai tikai pakurinātu lmz, kaut gan tu tikai ņēmi vērā fetAkiiii postu. Ja tu būtu papūlējies noskatīties demku pirms kaut ko raksti, tad runātu savādāk. Kaut vai vismaz pacenties iedziļināties situācijā. Es tev velreiz apskaidrošu sitāciju, mkey? Tā tad, fetAkiiii serverī apsaukā meiteni, lmz brīdināja par to. Tālāk fetAkiiii pateica apmēram kaut ko šādu - man vienalga, liec banu, un turpināja dirst. Saņēma arī pelnītu banu!

Specāli taisnība cīnītājam. Tev tik ļoti patīk vienmēr kādu aizstāvēt, taisnoties un visu citu. Atverot šo sadaļu, ir foršs garš teksts par to kā dabūt unbanu un visu citu. Tā tad, atsaucoties uz šo sūdzības sadaļas 4. punktu - Man ir bans par to, ka lietoju necenzētus vārdus vai arī aizskāru adminu

Par necenzētu vārdu lietošanu admins ir tiesīgs spēlētaju apklusināt, izmest no servera vai piešķirt banu 3 stundu garumā. Savukārt par admina apvainošanu vai arī necenzētu vārdu lietošanu adresētu adminam (neatkarīgi no konteksta, nav būtiski vai adminam ir taisnība vai nav) var saņemt banu līdz 3 dienām. Ja ir pamatotas aizdomas, ka vajadzētu apšaubīt admina rīcību, tad ir iespējams izveidot šajā sadaļā sūdzību.

lmz bija tiesīgs uzlikt banu, nav svarīgi vai ferakiii apsaukāja adminu vai spēlētāju, tāpat tas nav pieļaujams. Admins/spēlētājs/a(šajā gadijumā meitene) ir pilnīgi vienalga, cilvēku aizskaršana nav pieļaujama.

Ja tu nebāzīsi degunu kur tev to nevaidzētu darīt, vai vismaz pilnvērtīgi nezināsi situāciju. Tad Sūdzību sadaļā nelien. Un no manis tev būs miers, tu esi normāls džeks tikai tev patīk ielīst kur nevajag ;)

Par tavu otra accounta kontu neko nezinu, neesmu aizticis.

edits: Topiks game admin sadaļā - nebija domāts tikai par taviem garajiem postiem, piedod, ja nesaprati. Nākamreiz izteikšos pareizāk, precīzāk. Nelien tur par ko tev nav ko meklēt. Turmāk, sūdzību sadaļa - kamēr kaut kas neattiecas uz Tevi vai nespēj kaut ko objektīvu pateikt(tobiš, tu neraksti kamēr neesi bijis klāt esošajā situācijā) nerakstīt. Neraksti Tiesību sadaļā, kas ir css,war3,csdm topikos, kamēr tu tur nesāc patstāvīgi(tavā gadijumā 200h serverī)spēlēt vai atkal tev nav ko normālu(tas nozīmē, ka tev nav jāraksta tādi teksti kā lmz topikā, ja tevi kaut kas intresē. uzprasi privāti - adminam,spēlētājam,moderātoram) pateikt. Neatbildēt uz publiskiem apvainojumiem vērstiem tavā virzienā(ne par tēmu esošos topikos. Privātās nesaskaņas/problēmas risini caur pm,dzīvi,skype) neprovocēt citus foruma memberus vai arī kaut kādā citā veidā mēģināt viņus aizskart.

Augstāk minētais staffs ir specāli Tev vai "Tavai draudzenei", jo jūs esat īpaši. Kapēc tikai Jums? Pierodi, dzīve ir netaisnīga!

Link to comment
Share on other sites

Iesākumā paldies par postu. Par lmz te regulāri uzpeld sūdzības ar mistiskiem bana termiņiem, pats esmu bijis klāt, kad tiek uzlikti 2 bani uz 1000 minūtēm par TA un TF, bonusā visam viņš pilnīgi neobjektīvi dirš kur nevajag [piemēram, mans tiesību topiks, kurā no viņa lasāms tieši tāds pats bezsakars kā mans tevis minētais posts] un nepārtraukti raksta rupjības uz pikaso un ngearu. Jā, man viņš nepatīk un jā, mans viedoklis atšķiras no viņa un tava. Tātad tagad suspendosim visus, kuru viedoklis forumā būs savādāks vai būs nepareizs? Saprotu, ka viņš ir tavs čoms, bet tas ir galīgi kreizī, jo, atšķirībā no manis, tu redzi tikai otru - saulaino un pozitīvo pusi. Kas attiecas uz tavu editu, droši vari izēst, jo tu man nenoteiksi kur un ko man rakstīt, demokrātija ftw. Liec suspendu, bano, dari ko gribi, neskumšu, lai gan te un serverī esmu pavadījis ievērojamu ciparu stundu no savas dzīves.

Ak jā, Samuraj, tu esi tiešām kārtīgs pimpis, ka suspendoji peredasta kontu un izdarīji to tā, ka es pats nevarēju apskatīt kurš to izdarīja. Paldies atsaucīgiem cilvēkiem. Ja tu būtu biežāk apmeklējis šo skaisto forumu nevis atnācis reizi gadā, lai uzliktu kādam tiesības un uztaisītu šausmīgi smieklīgu aprīļa joku, būtu pamanījis, ka es neesmu šī konta īpašnieks, par to jau vienreiz tika cepts topiks un tika ielikta bilde, kas to pierādīja. Izēd arī tu.

Veiksmīgi, vīri.

Link to comment
Share on other sites

Es nemeiģināšu aizstāvēt ezi...Teddy`am daudz kur var piekrist,bet ir 1ns bet, suspendot mēs mākam,bet noņemt acc vai kā savādāk sodīt,par ko n-tās sūdzības ir sabirušas,gan mēs nemākam...Patiesiba?Patiesība...

P.s. Paldies par uzmanību..

Link to comment
Share on other sites

S vami nesaskucishja.

eziic, tas ko tu dari ir bezjeedziigi, zinu ka tu to saproti, bet kapec joprojam to dari? Te viss, kas vareeja notikties jau ir pagaatnee, d1rsaa viss ir ielaists, un nav jeegas te neko sisties.

Tagad te ir saeima, jagaida gadi kad buus jauna vara, varbut bus kas savaadaaks.

Link to comment
Share on other sites

Tā tad, goodmen, tas bija addresēts laikam man un par lmz. Redzi atkal kaut ko uzraksti, nemaz nezini situāciju. lmz tika novākts xb jau divas(ja ne trīs) dienas atpakaļ. Sūdzības par lmz(laikam) lielākā daļa sūdzības ir pilnīgi nevietā. Jo vienmēr ir spējis sniegt normālu paskaidrojumu un ir pamatojums banam(iespējams nedaudz ar neatbilstošiem termiņiem,bet tu taču zini - katrs admins pats ir spējīgs izlemt uz cik ilgu laiku banu uzlikt). Sūdzība no Kalna, emm, es neteikšu ka rīkojās pareizi vai nepareizi, bet visticamāk es rīkotos tāpat. Par baniem par TK,TA uz 1000min. lielākā daļā spēlētāji tiešām šauj specāli savājiem vairākus roundus pēc kārtas.(nu, vismaz man tā ir nācies redzēt). Par tiem 1000min baniem par TA,TK lmz ir pateikts, ka tādus nevaidzētu likt, ja vien tiešām nav pelnijis.(tobiš, vienreiz tev iešaujot nevajag uzreiz banu likt)

Kas attiecas uz ngearu, pikasso, linkinu un vēl tur kaut ko. Skaidri un gaiši tika pateikts - savas privātās nesaskaņas risināt privāti, nevis vienam otru provocēt forumā. Turmāk, ja kaut kas tāds te notiksies - suspends uz laiciņu.

Link to comment
Share on other sites

Teddy, ar savu pēdējo postu Tu parādīji,ka esi cienīgs papa šeit būt :) ka esi pujka ar mugurkaulu...Un tas tikai priecē :) A to man jau sāka mākt šaubas,ka nevar tak būt,ka tu kļūsti par P.M.I Bet nē viss kulē :) Un ceru,ka arī turpmāk tiks tik operatīvi reaģēts :) Vopšem brauc uz Liepāju un pifčiks Tev no manis :D Nē ar 1nu te nebūs līdzēts :D daudz pifčiki Tev no manis :DD

Link to comment
Share on other sites

Velreiz, ezīt man pret tevi nav personīgas nepatikas, droši uzturies te, raksti. Ja tā būtu, nebūtu tev neko xslapu vai ko tādu licis, bet novāktu tev visu nost. Kā jau teicu - Tu esi foršs džeks ar tevi ir forši paspēlēt, parunāt. Tomēr forumā tu esi skabarga pakaļā, vismaz atsevišķās sadaļās noteikti. Nebūs tev izlemt kuram ņemt nost tiesības, kuram uzlikt attiecīgo flagu. Tu vari būt tikai daļa no pozitīvā vai negatīvā. Tomēr, Tavs negatīvisms, cīnīšanas pret to ko nevari kontrolēt - traucē citiem. Piemērs, tavs bezjēdzīgais posts fragn topikā par xm, tas ka pubā daži neprot izmantot xm, nenozīmē ka tieši fragns vai kāds cits nepratīs izmantot šo flagu. Padomā reāli, ja vienam pikasomonam ir xm flags, bet pārējiem adminiem šāda flaga nav, bet ir reāls atbalsts un vaidzība pēc šī flaga. Tad kapēc viņu neuzlikt? ( jo tu esi kaut kāda veidā apbižots? ) Ja tu tajā serverī neuzturies patstāvīgi, tev nevaidzētu spriest kam ko vaidzētu dot, ko nedot. Par sūdzību sadaļu, saņemies, tu atkal līdi kur nevaidzētu tev līst. Tev galvā kaut kāda poga nospiežās ieraugot sūdzību par lmz? or what?

Apskaties reāli sūdzības par viņu, pārsvarā visām ir normāls pamatojums.

Lamāšanas,map bugi, specāla provokācija. Par TA,TK baniem viņam tika normāli apskaidrots, tā vietā lai normāli paskaidrotu, tu tupa mēģini kaut kur iefleimot. Kaut gan tai pašā laikā.. viņš ir daudz produktīvāks admins par tevi vai goodmenu. Tas ka par viņu ir sūdzības, nenozīmē ka viņš ir slikts admins. Tas kaut kā vairāk liecina par to, ka viņš ir aktīvs admins..

Un es redzot tikai to saulaino pusi? Tad varbūt arī ieskaties tu viņā, nevis esi iebāzis degunu savā kažokā. Jo jūties ka viss GIGNs ir pret tevi.

Ja nu kādu intresē kapēc lmz novācu nost xb komandu, nejau tapēc ka viņš sūdus vāra. Vnk lai viņš viņus nesavārītu tuvākajā nedēļā!(xb viņš pēc laika noteikti dabūs atpakaļ)

Link to comment
Share on other sites

Tikai pēc tam neskrien pie cash^a

Ja arī es te esmu ar kādu labāk pazīstams, tas nenozīmē, ka metīšos pa galvu un kaklu nepelnīti aizstāvēt viņu (kā Te daži augšgalā domā). Ezim esmu noņēmis divas wārnas, kuras pats neesmu uzlicis. Kāpēc noņēmu 09. gadā vairs neatceros un par pēdējo ar Tevi jau runāju - jums bija kašķis un warn iemesls bija mistisks. Nākamreiz iemeslā ieliec kaut linku uz postu un svešas lietas neaiztikšu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Es gan svinīgi sev nosolījos degunu te vairs nebāzt, bet savai sūdzībai tomēr aiz naivuma pasekoju līdzi. So, last thoughts.

Kas attiecas uz ngearu, pikasso, linkinu un vēl tur kaut ko. Skaidri un gaiši tika pateikts - savas privātās nesaskaņas risināt privāti, nevis vienam otru provocēt forumā. Turmāk, ja kaut kas tāds te notiksies - suspends uz laiciņu.

Nu re cik skaisti - vienīgi pirms gadiem diviem un tagad, kad man piepisās/piepišas visādi Snoopi, Dedliji, Donti, Feiki un Fudži - visiem bija/ir pie kājas. Bija gan provokācijas, gan, galvenokārt, privātas nesaskaņas pēc storyline:

1) Attiecīgajai personai rodas kaut kādi aizspriedumi pret manu spēles stilu un to ko daru/kā uzvedos serverī;

2) Sūdzība forumā/diršana kādā no maniem topikiem;

3) Mans atdirsiens pretī;

4) OMG GARŠ POSTS, VIŅŠ MAN DIRŠ PRETĪ, LOX PSC NAH, BAN 4 LIFE!

Un nevajag man te dirst, ka tā nebija/nav. Tolaik, kad biju aktīvāks serverī, forumā dzīvojās arī tādi džeki kā gideons, viss TANKAA bars, kurus nemaz nespēju uzskaitīt - daudzi, kuriem bija cits viedoklis un kuri nebaidījās to ierakstīt arī te, līdz ar to dirsēju bija mazāk nekā to, kuriem ar mani problēmu nebija, kuri uzskatīja mani gan par sakarīgu cilvēku, gan labu adminu serverī un spēlētāju kā tādu. Tas, savukārt, noveda pie tā, ka lielo superadminu gals mani lieka mierā, jo situācija tika apskatīta no abām pusēm nevis notika Eziic VS world finālturnīrs. Ir pagājis laiks, dirsēji palikuši, jo pamatā ir no adminu rindām, kuri te iesūnojuši uz mūžīgiem laikiem, daļa no viņiem pat vairs nespēlē, bet turpina dirst savu veco sūdu pie katras izdevības, kur pārādās mans niks nemaz neredzot kas šobrīd notiek serverī, ko es tur daru, ko citi un situāciju kopumā, vienīgi tā otra - foršā puse sen jau izklīdusi pa pasauli un lielai daļai par šo iestādījumu pavisam aizmirsies. Ir ko padomāt, jām.

Piemērs, tavs bezjēdzīgais posts fragn topikā par xm, tas ka pubā daži neprot izmantot xm, nenozīmē ka tieši fragns vai kāds cits nepratīs izmantot šo flagu.

Jau uzrakstīju visu par to postu te -

Neviens tevi te neciena un diez vai cieniis ja nu vieniigi tavi draugi vai tava sieviete! tu esi kaa skabarga dirsaa... :plzdie:

Yeah, man tik tiešām šeit bija ļoti svarīgs tavs viedoklis un es nenormāli uztraucos par to vai mani kāds internetā ciena vai neciena. Nomirt tu vari pats, mans mīļais draugs. Starp citu, vai šis posts pēc vienperoniski pieņemtajiem jaunajiem noteikumiem nav pelnījis suspendu? Jeb šis gadījums, tāpat kā visi citi, kuros vainīgs neesmu es, ir izņēmums? :)

Tas arī viss, vien nocitēšu Džeri:

eziic, tas ko tu dari ir bezjeedziigi, zinu ka tu to saproti, bet kapec joprojam to dari? Te viss, kas vareeja notikties jau ir pagaatnee, d1rsaa viss ir ielaists, un nav jeegas te neko sisties.

Tagad te ir saeima, jagaida gadi kad buus jauna vara, varbut bus kas savaadaaks.

:thumbsup: Saulainu vasaru!

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

7) No savas sievietes konta uztaisu par to topiku -

8) Viņas kontu peredasts suspendo.

suspendu liek, lai tu nevarētu ielogoties un postot forumā, nevis, lai tu izmantotu citu profilu un rakstītu kaut kādu sviestu. tāpēc arī saņēmi banu par vairāku profilu turēšanu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...