Jump to content
GIGN Forum

Bite


aivis99
 Share

Recommended Posts

Tātad, šodien klejoju pa internetu un meklēju sev mobilo un uzdūros www.bite.lv

Viss tur izskatās jauki un brīnešķīgi, bet kāpēc ir tā, ka viņam cena ir tik un tik(piem. 99 ls), tad es sanāk, ka es samaksāju pirmo iemaksu kā telefona cenu un tad 2 gadus kaut ko tur pārmaksāju vai kā? Es nesaprotu.

Link to comment
Share on other sites

Iespējams, ka tas ir kā bonuss, tu samaksā to pirmo iemaksu tavā gadijumā 99 latus, un pēctam itkā maksā par telefonu tālāk, bet ja tev ir pāri 6 ls iespējams tev ir tāds tarifs, jo es samaksāju 40 kā pirmo un katru mēnesi maksāju 9 latus, bet man tajā mēnesī ir 200 bezmaksas minūtes uz jebkuru tīklu Latvijā., bet tas tik tā man pašam ir Tele2, nezinu kā tur bitei ir, zvani prasi.

Link to comment
Share on other sites

pirmkart letakais ir 151ls internetveikalaa, otrkart vini cenas rekina pec parasta veikala cenam, piemeram, elkor kaut vai. Tad nu rekini elkoraa kadi 170-180 vins gan jau maksaa. Protams vel neaizmirsti vini grib arii nopelniit, vienigais plus ur tas, ja tev nav naljikaa, tad tev dod iespeju visu vilkt garumaa, protams ieguvejs ir tikai operators.

Link to comment
Share on other sites

Ar Biti īstenībā ir interesantas lietas. Esmu Bitē ņēmis divas reizes un abas reizes man beidzās ļoti mistiski. Pirmā reizē, kad arī paņēmu, maksāju, maksāju un tad kaut kas uznāca, ka nemaksāju. Ok, atnāca tur no tā creditreform... nomaksāju tur to parādu par tiem mēnešiem un uzliktos % un viss. Gaidu jaunajā mēnesī jauno rēķinu - nav. Ok, gaidu nākošajā - atkal nav. Aizjeu uz Biti prasu, kas par lietu, ko tu man vairs ŗēķinus nesūti, šī man saka, ka man nekas vairs nemaz nav. Nu ok, ja nav, tad ir laiks jaunai trubai :D Paņemu atkal, un atkal kaut kas uznāk, ka sanāk iekavēt pāris mēnešus (atlicis maksāt bija vēl krietni, rupji rēķinot 1 gads un kādi 3-5mēneši, pirmajā gadījumā bija atlikuši vel apmēram kādi 8 -12mēneši), tad nu atkal atnāk no creditreform, ka jāmaksā 30ls (pirmajā gadījumā man bija daudz vairāk, cik sarķēināju, tad sanāca par nākošajiem mēnešiem līdz līguma beigam, itkā viss ok, bet šeit.. 30 nu nekādi nav līd zlīguma termiņa beigām..), ok samaksāju un domāju, ka tagad gan nākošajā mēnesī būs rēķins, bet nav.. mja dīvaini. Nezinu kas tur viņiem par fišku, bet otrajā gadījumā man būtu vēl jāmaksā daudz un dikti, bet nekā.. Nezinu kas par lietu.

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

Vairs nav 2008. gads, kad trubas svieda pakaļ bezjēgā. Tagad LMT un Bitei telefoni ir uz nomaksu, par Tele 2 nezinu un man ir vienalga.

HTC Wildfire

99Ls (pirmā iemaksa) + 24 x 3,02 (dārgākajā variantā) = 171,48Ls.

Normāla cena priekš ne-kreisā telefona.

Pie LMT dārgākajā variantā (19 + 24 x 6,5) sanāk 175Ls.

Un kas nav skaidrs par BlackBerry?

otwcxwnux0ml66uzsmt9.jpg

Tarifu plāns „Bite Varianti”

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...