Jump to content
GIGN Forum

Vai Plugini Patere Resursus


Recommended Posts

Tātad es vēlētos parformulēt jautājumu vai plugini patēre net atrumu? Jo man tā jau nets lēns plus vēl plugini tad vispar nepaliek nekas pāri. Piemēram ultimate gore lai citiem spelētājiem rāditos tēre net resursus? Man ātrums http://www.speedtest.net]1230041992.png

Tāpēc es lietoju mazāk pluginus, bet serveris uzreiz nav tik interesants! :(

Edited by Snaip3Rs
Link to comment
Share on other sites

Par to es zinu ka skaņas vilktu un citus sud**, bet ja ieliek tur parasto pluginu drop all weapons kur nekas nav jāvelk ja tu nāc pirmo reiz, tas ēd tikai ram un procesoru vairāk un inet neaiztiek? Vai ja ir vairāk višādi sudiņi jo vairāk lago nets?

Link to comment
Share on other sites

Ja tev plugini izmanto ļoti daudz chatmessages/hudmessages + vēl lieto sockets moduli, tad noteikti būs liels trafiks starp klientiem un serveri! Nav vēlams likt kopā pluginus kā gungame, csdm, xredirect utt.

Link to comment
Share on other sites

Ludzu netaisi tik primitivus topikus ar reali nu piedod bet stulbiem jautajumiem , ja tu izmantosi search tad gan shis gan alliedmods pa hvz cik gadiem ir aizkramets ar tadu kontentu.

Cheers.

P.S. ja tu gribi vazaties pa serveriem , tad megini taisit visu pats jo shi sava veida komuuns no cilvekiem kuri daudz ko saprot ir izmiris.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...