ChiToR Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Sveiki. Esmu nelielaa dirsaa. Un man ir shaadi taadi jautajumi, uz kuriem gribeetu izlasiit, vai izdzirdeet shaadas taadas atbildes. Esmu pabeidzis tikaj 8 klases. Fail . Bet tas vairs nav svariigi. Vai pastav iespeja pabeigt 9. klasi 3 meneshu laika ? Stulbs jautaajums, bet musdienaas laikam var visu, bet neesmu apgaismots ar shadiem jaunumiem! Varbut pastav iespeja tikt uz kadiem kursiem kur varetu dabut profesionaalo izglitibu iisaa terminu laikaa? Zinu ka jurniku kursi ilgst kadus 6 meneshus! Bet prasas 9 klases. Esmu totali apbedinats un nezinu ko dariit! Diemzel nevaru patiit laiku atpakalj Gaidu jusu atbildes. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 cik tev gadi tada gadijuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Ne, jo izklausas ka tu nekad nesi macijies un tad tagat taa peksnji nemainisies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Ne, jo izklausas ka tu nekad nesi macijies un tad tagat taa peksnji nemainisies ! Izskatās, ka tu arī. Man acis iztek no tādas gramatikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Izskatās, ka tu arī. Man acis iztek no tādas gramatikas Word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Šādas tādas atbildes tev varētu sniegt tavi vecāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Kursi tak ir par naudu. Piemēram, lai izietu bārmeņa kursus, nekādas 9. klases nav vajadzīgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Aizej uz kādu kreiso skolu, kaut kādos dziļos džungļos un parunā ar viņiem, protams, neaizmirsti piedāvāt skanošo un lai tur mēli aiz zobiem. Izskatās, ka tu filmas ar maz esi skatījies. Bet tas tā, situācijā, ja nerodas nekādi labāki varianti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
udrits1 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Chitor ,par izglītību vajadzēja domāt ātrāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Par vēlu dabūt izglītību nekad nav. Ej uz kādu vakarskolu, sarunā, un kā jau teica Kept, piedāvā skanošo. Bet 3 mēneši, es domāju ka diez vai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now