Punis Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Hai, šeit nebūtu kāds, kas dzīvo Jelgavas rajonā un kuram mājas ir windows XP disks un kurš man pa piecīti pārinstelētu windu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Varu pārinstelēt,tikai atrodos rīgā.! :/ sūti hdd uz rīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis Posted March 28, 2011 Author Report Share Posted March 28, 2011 Varu pārinstelēt,tikai atrodos rīgā.! :/ sūti hdd uz rīgu. Nevēlos jaukt kasti ārā, jo no viņas neko daudz nesaprotu un uz Rīgu arī negribās braukt, jo satiksme tur ir dirsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Lieku tavu savu hdd un 5 ls uz to, ka tev pat nav tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Ir, tikai riteņa. Bet vienalga, tavs hdd = gone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis Posted March 28, 2011 Author Report Share Posted March 28, 2011 Lieku tavu savu hdd un 5 ls uz to, ka tev pat nav tiesības. Sarunāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Lieku tavu savu hdd un 5 ls uz to, ka tev pat nav tiesības. Y U SO MAD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Windows instalejas ~40 minutes optimala gadijuma, ja iztiek bez nekadiem nekadiem cakariem. Nemaz nerunajot par parejos cakaresanos (laiks celja, datora savakshana vai ari doshanas pie ta calja). Karoche - 2.5Ls/h ir slikta samaksa, bet nu tomer. Tomer saubos, ka var ieklauties 2h to visu izdarit. Ja atvedisi datoru man uz Rigu un pagaidisi kaut kur citur, ka mana dzivokli, tad es to izdarishu par 10Ls! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Lieku tavu savu hdd un 5 ls uz to, ka tev pat nav tiesības. http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=122515764&r Kad varu saņemt norunāto? Windows instalejas ~40 minutes optimala gadijuma, ja iztiek bez nekadiem nekadiem cakariem. Nemaz nerunajot par parejos cakaresanos (laiks celja, datora savakshana vai ari doshanas pie ta calja). Karoche - 2.5Ls/h ir slikta samaksa, bet nu tomer. Tomer saubos, ka var ieklauties 2h to visu izdarit.Ja atvedisi datoru man uz Rigu un pagaidisi kaut kur citur, ka mana dzivokli, tad es to izdarishu par 10Ls! Beefs Nē, sarunāju jau pa velti iekš Jelgavas rajona iekš viena cita projekta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now