KpC Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Vai kāds var man iedot kaut ko līdzīgu gign busterim (gan client, gan server side). Vajag priekš cw serveriem, kurus izmantošu veidojot turnīrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Kaa tas ir kaut kas liidziigs GIGN buusterim? Tu man zini, peec kaada principa GIGN buusteris straadaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Nu man vajag tā, lai bez konkrētās programmas netiek serverī + tā programma pārbauda visādus procesus (meklē vai čīto) un ik pa laikam var uzņemt skrīnu un uzhostēt kaut kur. (līdzīgi kā custodia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 kaut kas lidzigs ir sxe injected -> http://www.sxe-injected.com/ nezinu cik procentuali labs un vai maz joprojam tiek attistits, bet kad pirms kāda ilga laika skatijos tad likas tiri ok.. ps worms reiz izteicas ka tas kurš uzņemsies buster`i novest līdz galam, noprotu vac like veidolā, tas tiks pie sources lai to izdarītu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Ja worms teica tā, tad es būšu ļoti pateicīgs, ja viņš man iedotu sourci, jo tomēr gribās rīkot krutus turnīrus gandrīz tā pat kā arena.sk-gaming. Sākumā man vajag labu cw serveri un pēc tam tik sponsorus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 A ko tu ar sourci dariisi? Shitaa lieta nedriikst aiziet taalaak tautaas, ja nee var iestaaties kriminaalatbildiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Nekas, es pamēģināšu visu ko uzlabot. No kodēšanas es diezgan daudz saprotu un man ir laiks, lai iemācītos arī viskautko jaunu. Un ja tomēr nekas nesanāks, kādēļ man kaut ko izplatīt? Lai kāds durnis atrod kā čītot ar busteri? Nekā tāda nebūs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Tu nu patiešām nebūsi tas, kuram uzticēs bustera sourci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Poxa, tev tik iepostot vai arī tev ir kāds sakarīgs iemesls tavai atbildei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Jā, man ļoti vajag postus. Tas tāpat ir skaidrs, ka tev nedos to sourci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 jeegas tev no sources ja pats savu nemaaki uzkodeet ja vinjsh tev dotu kko tad tikai funkcijas like injekteshanas lai kas tads iesakuma stradatu bet ne parejas fiichas kas tur iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Nu man jau nemaz neko daudz nevajag, tikai piemēru, kaut vai tos pašus pamatus vai funkcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) Izveido pats savu anti čītu. Nav tāds antičīts, kuru nevar apiet. Iesaku screenshot ņēmēju un sūtītāju uz serveri. Tādu izveidot nevajadzētu būt problēmas, ja jau esi gatavs gign kodu labot. Edited March 26, 2011 by kamikaza2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Es ceru ka tev sanaks to realizet ( ahaha ) Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts