SuperRembo Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Sobrid mekleju kadu materialu kurs butu vai nu LV vai RU valoda, tiesak interese shell un quick sort algoritmi. Neinterese kods, bet vienkarsi darbibas principu kur var palasit. Eng variantu nepiedavat to apskatiju, bet idejiski tik 30% sapratu, tapec vajag ko tuvak dzimtajai valodai LV/RU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 http://home.lu.lv/~janiszu/courses/eprg/eprg.html Ātrumā gan nemanīju vai tur ir kas par kārtošanas algoritmiem. Jāpiezīmē gan, ka datoriķim nedraudzēties ar angļu valodu nav veselīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Cik tev reizes jāsaka - met mieru. Tu to nespēj pavilkt. Nopietni! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 (edited) Beefij, un cik daudzi programesanu uz sitienu sak sajegt ja ar to nav saskarusies ieprieks, un skola sak boret ??? Pietam pats gribu but kads web koderis labak neka software. Un visbeidzot, e-komersija, programesanu maca sadi, kaut gan profesija ka tada ar programesanu saistita nav. Edited March 24, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Kādi ieteikumi prokoderiem ,kā labāk mācīties C++ ? Maļoties cauri teorijas materiāliem, lasot gatavus kodus kad nav zināms uzdevuma teksts,vai kāds cits Jūsu ieteikums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Kā jebkuru valodu - mēģinot kaut ko konkrētu būvēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) Rembo tu dabūji tos algoritmus? Man vienkārši kautkur stāv par burbuli, atspoli, šellu un hoaru. edit: tapec vajag ko tuvak dzimtajai valodai LV/RU. fuj Edited March 24, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 (edited) Dabujis vel neesmu aprakstu, pasi algoritmi man jau labu laiku atpakal ir uzkodeti un darba kartiba, palika tik blokshemu uzzimet. Nezinu kapec, bet saka ka labak nosakuma blokshemu tad kodu, man piemeram ertak otradi. p.s Es ir laimigs jau 3 izmaksa somenes. http://www.bildites.lv/images/5a145r8bba0dkisqxo03.jpg Edited March 24, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Es programmēju, kad vēl mācijos 5tajā klasē. Tas bija pirms gadiem hvz tūktots. Man liekas - 94 gads. Man tad bija 11 gadi. Es programmēju visu laiku. Man tas patika. Rakstīju grafiskas programmiņas, attēlu apstrādi. Visādus sīkumus savam priekam. Sniedziņi, salūtiņi, uguns un tamlīdzīgi sviesti. Un tā tas turpinājās un turpinājās un tagad es esmu ok programmētājs. Teorija my ass - vajag praksi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Nu tu Bifij ari salidzinaji. Mums sis skola process jau 6 menesi ilgst, un vaitad pa 6 menesiem PRO izaugs, ja nekad agrak pasa spekiem pat uz programesanas pusi neskatijies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) Ok, ņem safočēju grāmatu par kārtošanas algoritmiem. Tur ir teorija + parādīts, kad, kas tiek apmainīts. http://www.lejup.lv/download.php?file=c4735893812cb2eb2484813e241abdde nofočēju lapas, kur ar piemēriem parādīts, kas kur kad tiek apmainīts http://www.lejup.lv/download.php?file=97116645692cbb88b62ffd30d40db554 es kad, piemēram, darbojos ar sarežģītiem masīviem, sarakstiem, kārtošanas algoritmiem, rindām, stekiem etc. es sākumā uzzīmēju ideju, kur, kas kā, un tad realizēju kodā. Edited March 25, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Nu man tiesi fantazijas limeni bija problemas izteloties ka strada, shell un quick, kas kur skraida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now