ep1dem1c Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Jautajums. Vai braucot pāri VEF tiltam virzienā no centra ir atļauts kreisais pagrieziens uz Vairogu ielu? Vai vienīgais variants ir braukt pa Ūnijas ielu vai mest riņķī uz brīvības gatves? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Protams, nevar. uz ūnijas ielas ar īsti nesanāk. ja atmiņa neviļ, no ūnijas ar nevar taisīt kreisu uz vairogu ielas. brauc pa brīvības, tad pa pāri vairogu, pa labi biķernieku, pec brīža pa kreisi struktoru un tad pa kreisi esi uz brīvībenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 Ok. Liels paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 varu vēl interesāku variantu parādīt tur var izbraukt normāli, tikai kartē tās bonus ceļš nav parādīts. Tieši pirms struktorielas krutojuma var iebraukt pie infinity fitnessa, apbraukt apkārt un esi uz brīvības Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 varu vēl interesāku variantu parādīt tur var izbraukt normāli, tikai kartē tās bonus ceļš nav parādīts. Tieši pirms struktorielas krutojuma var iebraukt pie infinity fitnessa, apbraukt apkārt un esi uz brīvības Tā ir Dieva dāvana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 (edited) Teddy, jep tas ir labs. bet parasti tur tik faking daudz mašīnas saliktas, ka dažreiz nevar izbraukt. un tad ir auzas bet principā es parasti pagriežos pa labi uz vaidavas ielu nobraucu 200m un parauju roceni. vai ar caur nissan centru. edit: ahahaha, lol, teddy, kas ta pa karti ir? ja tur atrodas melnā piektdiena, tad es esmu žirafe. Edited March 22, 2011 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 karte ir ņemta no googles maps.. Nu nezinu, izbraukt var diezgan viegli, vismaz kad staigāju uz infinity fitnessu, tur viss bija čiki piki, ja nu dažreiz ziemā vaidzēja lēnām pabraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 ko juus njemaas? vairoga nogriezhaas pa labi un aiz kopeetaajiem met rinjkjii un jau esi pareizaa braukshanas virzienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 23, 2011 Author Report Share Posted March 23, 2011 Liels paldies visiem Beidzat ņemties, viss sen jau ir izdarīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 ko juus njemaas? vairoga nogriezhaas pa labi un aiz kopeetaajiem met rinjkjii un jau esi pareizaa braukshanas virzienaa tik vienreiz policista kungam šis joks nepatika. pārkāpt noteikumus ir slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 ko juus njemaas? vairoga nogriezhaas pa labi un aiz kopeetaajiem met rinjkjii un jau esi pareizaa braukshanas virzienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Viņam nav tiesības, viņš neko nerubī no noteikumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Man k-kā parasti tur sanāca braukt ziemas mēnešos. tāpēc tā moš liekas. betnu vispār man šī opcija ir tik reti vajadzīga, ka pat īsti nespēju pēdējo reizi atcerēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) tur aiz veikal air iebrauktuve ielinjaa/seetaa kuraa iemet ar purnu iekshaa, un tad atpakaljgaitaa izbrauc aaraa, un nekaadi noteikumi nav paarkaapti taakaa !!! Edited March 23, 2011 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 tieši aiz drošības saliņas? tb kur tas servis kreisā pusē? vai ar parādi kartē lūdzu. savādāk es īsti nesaprotu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 tur aiz veikal air iebrauktuve ielinjaa/seetaa kuraa iemet ar purnu iekshaa, un tad atpakaljgaitaa izbrauc aaraa, un nekaadi noteikumi nav paarkaapti taakaa !!! Tu esi viens no tiem kretīniem, kas no vantinieka brauc pa pirmo joslu, apmet ap banku un jūtās baigais vecis, ka appisis visus, kuri godīgi brauc pa otro un trešo joslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 nee neesmu, jo kaa jau gena mineeja man nemaz nav tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 ir atļauts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now