Bobo Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Sveiki, kādam neatrastos Ikariam akkounts ar kādiem 50000+punktiem? Ieteicams alfā, bet var arī citās pasaulēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 Tiešām nevienam nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Tak neviens nespēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 Ganjau kāadam ir!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 es iespeejams varu dabuut tadu accountu .. tikai cik esi gatavs maksaat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Maksāt? Par bezmaksas spēli? 50k punkti ir nedēļas jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Maksāt? Par bezmaksas spēli? perk un kaa vel, tik mazus kontus ar 50k gan laikam nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Man betā ir konts ar 424,012 punktiem, bet tas laikam neder, jo nav Alfā :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Nu nezinu gan, es izsviedu pirms laiciņa 3 kontus, visiem bija pie miljons punktiem. Atstāju vienkārši aly līderim un pametu spēli. Tagad, pirms laiciņa atgriezos pie sava konta un nu jau ir gandrīz 2 miljoni punktu un ir ienācis rezervē tāds pats konts. Ja būtu kāds pieaudzis, sakarīgs cilvēks, kam to uzticēt, būtu ar mieru vienkārši uzdāvināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Nu nezinu gan, es izsviedu pirms laiciņa 3 kontus, visiem bija pie miljons punktiem. Atstāju vienkārši aly līderim un pametu spēli. Tagad, pirms laiciņa atgriezos pie sava konta un nu jau ir gandrīz 2 miljoni punktu un ir ienācis rezervē tāds pats konts. Ja būtu kāds pieaudzis, sakarīgs cilvēks, kam to uzticēt, būtu ar mieru vienkārši uzdāvināt. Šitā ir interesanta doma,man viens kolēģis darbā ir(vismaz bija) kādu laiku aizravies ar šito spēli,pajautāšu kā ir tagad,un tad varbūt varēsiet par kadu Haribo želejkonfekšu paku sarunāt! Edited March 20, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now