Krisa95 Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Nu sveiki... bieži nerakstu un neprasu palīdzību jo māku parasti visu atrodu pats bet nu kā redzat pašlaik esmu iedzīts strupceļā un tāpēc rakstu jums gigniešiem... lieta sekojošu pieder man War3FT 16LVL serveris sataisījis esmu tīri visu omulīgi bet trūkst tikai viena lieta Ultimate pārāk ātri sākas un es nezinu kurā vietā to uzstādīt. Pa .cfg failu 300 reizes esmu izgājis cauri arī scripting iclude mapīte esmu parakņājies, bez rezultātiem bet es zinu ka var pārlikt tikai kā kur ir tas āķis kā tas notiek??? lūdzu lūdzu izpalīdziet. P.S. paldies jau tagad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabikus Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Nokačā progu un uzliec kaut 100000 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znots Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Nokačā progu un uzliec kaut 100000 lvl Āzi papriekš izlasi ko viņš vēlas,nevis smirdīgi kautko ieraksti neizlasot kāda ir problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisa95 Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Nokačā progu un uzliec kaut 100000 lvl priecē ka tu man tik ļoti palīdzēji vnk awesome... nu ja tev nav ko teikt tad vienkārši neraksti tev derētu saņemt vārnu lai gan tev tas neko nedotu tu tikai visu turpinātu tālāk bet es vienalga vēl meklēju atbildu lūdzu?? vai ir kāds kas var palīdzēt??? Edited March 17, 2011 by Krisa95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Nokačā progu un uzliec kaut 100000 lvl DoooHH!!! Varbūt padomā pirms raksti. Āzi papriekš izlasi ko viņš vēlas,nevis smirdīgi kautko ieraksti neizlasot kāda ir problēma. Tu jau arī neko jēdzīgu nepateici.. :/ Vispār pameiģini pameklēt googlē,vai youtubē,vai arī pārstaigā velreiz amxmodx mapi un meklē kaut ko saistītu ar ultimate, jo cik atceros tur bija jabūt vienaij rindiņai kas bija saistīta ar ultimate no kura lvl var to iegūt.. Paskaties cītigāk un iečeko googli~! Edited March 17, 2011 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znots Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 DoooHH!!! Varbūt padomā pirms raksti. Tu jau arī neko jēdzīgu nepateici.. :/ Vispār pameiģini pameklēt googlē,vai youtubē,vai arī pārstaigā velreiz amxmodx mapi un meklē kaut ko saistītu ar ultimate, jo cik atceros tur bija jabūt vienaij rindiņai kas bija saistīta ar ultimate no kura lvl var to iegūt.. Paskaties cītigāk un iečeko googli~! un tu kautko jēcīgu pateici āpsi?Googli norādīji?Baigā palīdzība?Sivens ne cilvēks.Gudri dirst tik māk.lops tu tāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabikus Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 (edited) Tagad izlasīju topiku jau no mana servera špikot sagrbējās jo tur ultimate no 8 lvl ? Ja kļūdos tad sorry ) Edited March 18, 2011 by wasabikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 neko nezinu par offtopiku ! kāds nezin kādu sakarigu war3 serveri kurā nebūtu fakinais saveXp?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisa95 Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 Tagad izlasīju topiku jau no mana servera špikot sagrbējās jo tur ultimate no 8 lvl ? Ja kļūdos tad sorry ) nee nee es pats uz 10 vai 11 līmeņa ultimate likšu ja uzlikšu vienkārši lai ta spele pagrutaaka un interesantaaka varbuut vari izpalīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabikus Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Ja godīgi tas viss ir gogle tikaj topika nosaukumu angliski uzraksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisa95 Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Ja godīgi tas viss ir gogle tikaj topika nosaukumu angliski uzraksti Ej un uzraksti google war3ft ultimate level change tev world of warcraft atveers nevajag man te gudri spriedeleet ne kaa tur nav bet nekas es probleemu atrisinaaju bija divi skaitli jasamaina ktri savaa failaa un jaa saumsiigi pasleepusies bija bet paldies par to pasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabikus Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Nu ja godīgi tad ir tāda mājaslapa kā war3ft.com bet nu anyway Edited March 21, 2011 by wasabikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts