GB_ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Kur Lejupladet normalu Contru , meginaju te dazas , vieni vienigi lagi ! Maybe ir kadam veca versija - bez tiem V48 v47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 un kur tu taisies spēlēt ar veco versiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 lidz sim speleju visos serveros - un nebija nekadas problemas - tad pc dabuju parinstalet un nav vairs veca cs kas bila no baltgames ! Tagad tie sudi p48 kur ne ko saglabat ne ko citu var ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 gign failos esi skatījies? Es vienīgi kāda viņiem tur versija, jo pats izmantoju steamoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 Skatijos - tas pats p48 kas uz mana pc lago ! Speleju ar parasto full CS 1.6 + 21 pach un gaja visos servakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Man uz kompja stāv p47 instals un v21 patch. Par cik pats izmantoju tikai šo kombināciju, tad meiģināšu viņu augšupielādēt arī priekš Tevis, jo saprotu tavu rūpalu. Kad es viņu augšupielādēšu - es nezinu, jo ar manu anomālo LTC upload`u tas ir briesmīgi lēni. Bet šodien būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Klau, a kāpēc kad kāds grib nozagt TF2 visi viņu apdirš un liek linkus uz Steam veikalu? Tajā pašā laikā CS var nozagt tepat pie failiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 oi Paldies Kri ! Murdok gaidishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Murdok gaidishu Man viss ir aplaudojies, bet netieku nekādi skaidrībā ar to, kur tūr var dabūt lejupielādes linku. Runa iet par inbox.lv meila stuff. EDIT: Šis links tev nedarbojās? http://files.inbox.lv/files/index/78887 Edited March 17, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Tavs links nedarbojas. Ja tev ir minimālas krievu valodas zināšanas, tad vari droši pēc izvēles lejupielādēt visu ko tev vajag csam te >>> http://counter-strike.cn.ua/DreamHC/Page2.html Pats tur lejupielādēju 1. un 2. un viss iet, ja ir lagi, tad nav versijas vaina, bet tieši kaut kāda uzstādījuma, pieņemsim rate ; ) Edited March 17, 2011 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipec Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Pēc manām domām vis normālāko cs var novilkt @ kso.lv(tas nav spams) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Klau, a kāpēc kad kāds grib nozagt TF2 visi viņu apdirš un liek linkus uz Steam veikalu? Tajā pašā laikā CS var nozagt tepat pie failiem.. Tapēc,ka TF2 ir mīļa un pūkaina spēle,kuru zagt ir negods! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Tie, kas vel spele cs ( parasti tie ir tie, kas spele ap 5gadi un vairak) nu nevar but, ka juus esat tadi bomži, kas 5gadu laika nevar atrast 5$! vnk noperkat un viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Tie, kas vel spele cs ( parasti tie ir tie, kas spele ap 5gadi un vairak) nu nevar but, ka juus esat tadi bomži, kas 5gadu laika nevar atrast 5$! vnk noperkat un viss! Un kur slēpjas šis "prikols" iegādājoties spēli? Tas "Orange Box" sūds, kas mētājās augšā? Pamato savu viedokli - kāpēc man būtu jāpērk stīmots cs, ja es viņu varu iepist no flasha, kuram instals tūr jau ir vairākus gadus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Un kur slēpjas šis "prikols" iegādājoties spēli? Tas "Orange Box" sūds, kas mētājās augšā? Pamato savu viedokli - kāpēc man būtu jāpērk stīmots cs, ja es viņu varu iepist no flasha, kuram instals tūr jau ir vairākus gadus? pateiksi paldies spēles veidotājiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts