cash^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Ja maksāsi par benzīnu un biļeti, aizvedīšu Tev šito Hmm, uz ko tik cilvēki nav gatavi Summer Sound dēļ... Viena meitene piedāvājās par benzīnu norēķināties ar dibenu un par biļeti vēl nedaudz savādāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Ja maksāsi par benzīnu un biļeti, aizvedīšu Tev šito Dibenu ,man nevajag...Man vajag priekshinju...Ko vinja grib pretii??? P.s. Tu tikai neraajies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Larins Viņai vajag sponsoru, bet es neesmu tik skumjš. Pieņemu, ka Tu arī Tom Pie Friendiem acīmredzot pievienoju kaut ko randomā bakstot pa ekrānu, pat nepamanīju Bet tā kā Tu neticēsi, tad pieņemsim, ka, jā, mēģinu Tev ieziepēt, lai Tu atklātu labākās medību vietas rajonā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) Larins Viņai vajag sponsoru, bet es neesmu tik skumjš. Pieņemu, ka Tu arī es esmu skumjš p.s. biļete pa lēto kabatā. ar reģistrēto ap 14:00 izbraucam no rajona. edit: šodien liekam Edited July 22, 2011 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Svaigakaaa informacija, Salduu iebrauca autobuss Riga-Saldus-Liepaja, PILNS parpildiits ar mazajaam , pat kajas nav vietas kur stavet, visi laizh uz summersound <@> GooD MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Pēc kādas stundas arī mans izlido no sādžas, jāmēģina tā, lai pēc 3 stundām ir štīmis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 kaa shitas saucaas, kaardinaataaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Biļeti nopirku pa 10Ls. 16.00 izbraucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 vakarpusē sazvanās visi un kopā alejas wolf, es tev savu nr aizmetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Reģistrētais telšu pilsētiņā dzīvosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 sauliite spiiid karsts, bet tiko dazhas piles nopileeja,bet jau nozhuva Ohhhh atkal pilina caacas tik ar teltiim man te garam riksho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 pofig cacas, būs TAGIIIIIIIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 sHOGAD tikai 3 karuselji Autodroms ,mega fly un twisters,tad viens vismaz taads nopietns daudz maz izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Vot šitāda Liepāja man ir pa prātam, kur tik nepaskaties, smaids līdz ausīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Tiekamies Liepaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Genam laikam vienīgajam ir mans NR. Ja tu cūka nepazvanīsi, es tevi atradīšu pludmalē un ar kakām apmētāšu. Du verstehst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Dominix tiko tavu nr. casham iedevu Akdievs kaa SPAINJIEM GAAZH un ZIBENJI ZIBENJO.... ejot iekshaa, noplesh biljeti un bezmaxsas iedod aproci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Sazvanījāmies. Un es savu biļeti redz dabūšot tikai ar 2 izpildītiem priekšnosacījumiem... Cikos diez viņi būs Liepājā? Būs tik jābrauc pie šamiem sadzerties un laist ielās, ja laiks būs kaut cik, kaut kā pieņemams Bļin, es tavu nr gūdmen papisu, bet nekas. Man ir gena un genam ir visi nummuri Vajag visiem novākties, nopīpēties, nodzerties un meklēt mazās piedzīvojumiem kur nu pagadās Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Zaļas bikses un minets no 16 gadīgas meitenes vai Tavu biļeti apēdīšu! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Bļin, es tavu nr gūdmen papisu, bet nekas. Man ir gena un genam ir visi nummuri Vajag visiem novākties, nopīpēties, nodzerties un meklēt mazās piedzīvojumiem kur nu pagadās Zin kaa tiem kam ir draudzenes,tie nevar taa vnk njemt un mochiit kaa uziet...Man ir sava kompanija, bet satikties iekshaa satiksies , ritaa piemeram cashu gaidu ciemaa ar alu Tuborgu vai D-light Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Izvēlies vienu! ( plz, plz, plz izvēlies zaļo, jo mazās no lietus baidās kā suns no mieta... ) Čalim tagad ne līdz sarunām, jo jāvelkas vēl pāris km pa lietu... Pēc aptuveni pusstundas uzzināšu kas un kā. Cikos būsiet? Kur un kad tiekamies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Wolfs ir mashinaa,mazaas tiek savaaktas un saak kustet virzienaa uz A9 shosi araa no Rigas...Cash pirms 30min jau bija arpus Riigas... DeadAlive ar Manuvietuienjemregjistretais jau jabuut kaut kur Liepajas rajonaaa... Kaut kaa taa Waziks arii jau skjiet ir Liepajaa un kabina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Liepaja vel liist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 nedaudz smidzina ja jus pamestu kāds pm ar kontaktiem, varētu veēlāk saskrieties un nodirst tos kuri solija bet neatbrauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Tiko pa Rietumu radio, pazinjoja kaa naak lielais gaaziens un ka skatuve esot sabrukusi un ka pasakums tiek parcelts uz 6dienu un 7dien.... P.s. Tu tikai neraajies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now