WolfBlade Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Deadalive davai braucam. Sanācis ir tā ka šoreiz braucu viens. Līdzi nemšu tikai peldbikses un dvieli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 (edited) Deadalive davai braucam. Sanācis ir tā ka šoreiz braucu viens. Līdzi nemšu tikai peldbikses un dvieli. Pie Nightmare vel var naktsmajas sarunaat Jo cash arii tur paliek Tiem kam vel nav biljete vel var paspet ar ZZ vai TELE2 aizsutit bezmaksas sms SUMMERSOUND uz 1626 un sanjems atlaizhu kodu ar kodu pa 10Ls var tiketu vel dabuut... Edited July 20, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Tiko uzradās vel pāris gribētaji braukt. Varbūt kādam ir 4 brīvas vietas mašīnā priekš manīm un 3 seksīgām meitenēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) Pie Nightmare vel var naktsmajas sarunaat Jo cash arii tur paliek Ko tu irs Cash ar brandžu paliek, man pilna mašīna, es domāju, ka nebūs ērti, ja būs vēl 5 purni. Jau tagad +/- 10 uz divām mazām istabām būs kā būs. EDIT: Ha hā, vecais prikols ar Posts: 1,337 Edited July 20, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 casham brīvas vietas bija sen, vairs nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Tu neredzi, wolfblade sola tev davaninjaa atvest 3 mazaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Nu un kā Tu domā, kas aizņēma tās vietas auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Nu un kā Tu domā, kas aizņēma tās vietas auto? Tev ariiii ir veel 3 mazinjaas? Bleeee es ar Larinu tad duru pie Jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Nav vietas vairāk... tight holes are tight Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Wolfam vel vajag transportu? Cik cilveekiem? Lieli vai mazi cilvecinji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ai, ta laikam nebraukšu, ja nav kur palikt un tā.. ZZ ar man nav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 eoz.lv forumā viens tirgoja divas biļetes uz divām dienām - katra 10Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) Tas ZZ šits ir 10 LS uz vienu dienu vai uz abām? Ja uz abām, tad kāds labvēlis varētu man to tiketu nopirkt un par naudas pārskaitīšanu vai apmaiņu pret biļeti varēsim sarunāt vēlāk. 20 LS ir pārāk šerpi festam uz 2 dienām, kurā tā pat var tikt iekšā, tikai ar tikšanu ārā ir kā ir... cash - arī tāds variants der. Tu varētu varbūt viņa kontaktu man iemest, mhm... steamā piemēram? Edited July 20, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ar T2/ZZ kodu var iehavot divas biļetes uz divām dienām, katra 10Ls. DominiX, eoz šobrīd ir aizgājis pa pipeļiem (laikam no lietus). Atdzīvosies, apjautāšos pēc kontaktiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Romān, kur biji ātrāk? šodien nopirku pa 13ls ar telšu pilsētu ar zz. Viens kods derīgs 2 biļetēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kādam vajag vienu biļeti uz divām dienām? Vienu rīt paķeršu priekš DominiX. EDIT: O, Monta gaida ciemos! Tikko draugos ielika ļoti piemīlīgu bildi Kādam vēl ir aizķēries viņas nr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Tos kodus rīt vēl varēs dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kādam vajag vienu biļeti uz divām dienām? Vienu rīt paķeršu priekš DominiX. EDIT: O, Monta gaida ciemos! Tikko draugos ielika ļoti piemīlīgu bildi Kādam vēl ir aizķēries viņas nr? ka šo draugos atrast? es rit izdomāšu vai gribu braukt. ja būtu normāli kur palikt, tajau laikam varētu aizšaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ka šo draugos atrast? Ai, ņem parausti tepat Pie GooD`MeN'a neatradīsies +1 vieta alkobrālim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 pff, un uz to man jārausta tagad? ;( rīt redzēs cik daudz darbi man pa 5dienu un vīkendu jādara un tāāā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ja negribi pats raustīt, iedod viņai. Rēķinies gan uz pārsteigumu nākamajā rītā. Been there, done that Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Tak waziks Deadalivam vietu atradiis Man jau problema ar to ka man ir jastraadaa Monta ir forsha,skraapee uz urrraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Tos kodus rīt vēl varēs dabūt? Cik atceros bija rakstīts, ka tos kodus dod līdz 05/07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 guuudijs ar pabijis starp maigajam montas lupam? Naiiiiiiis. Blje. Braukt/nebraukt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Dead, varu pakert tevi sava autinja... Pagaidam izskatas ka es braucu kopa ar sievu divata un tur naksies tuset ar vinas druskam, jo nu isti mani korisi neviens nebrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now